Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem nézitek irigykedve Kate...

Nem nézitek irigykedve Kate Middletont?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 21:55
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
84%
Én irigylem olyan szempontból, hogy érte rajong egész Nagy Britannia, csodaszép esküvője volt, hercegnő lett, gazdag, bármit megkaphat, szerelmes Vilmosba. Olyan szempontból pedig nem, hogy minden lépését figyelik, nagyon kemény etiketthez kell igazodnia, félnie is kell, hogy kiteszik annak a veszélynek, aminek Diana-t.
2011. ápr. 30. 22:15
 22/51 anonim ***** válasza:
58%
Nem nézem irigykedve. Sőt, egyáltalán nem nézem. Az Ő élete, Ő sem nézi az enyémet, én sem érdeklődöm az övé iránt.
2011. ápr. 30. 22:16
 23/51 anonim ***** válasza:
77%

nem irigylem. olyan korlátok közé lesz szorítva az élete, hogy én azt tuti nem bírnám.

bár ez a Vilmos herceg elég jó pasi :D

2011. ápr. 30. 22:17
 24/51 anonim ***** válasza:
87%
Hát, most hogy kérdezed, de. Ettől függetlenül nem cserélnék vele, mert nem akarnék, és nem is tudnék szabályok szerint élni, nem akarnám, hogy engem is a sírba tegyen a királynő, ahogyan szegény Lady Dianát, minek kapcsán Károly és Kamilla sem a kedvencem... Egyedül a kis Harryt bírom még nagyon!
2011. ápr. 30. 22:18
 25/51 anonim ***** válasza:
51%
nem
2011. ápr. 30. 22:18
 26/51 anonim ***** válasza:
83%
Én nem, mert nem bírnám azt a sok szabályt, hiába jár sok pénzel. Ha a pénzért lennék vele, akkor Kate helyett csomó pénzt raktam volna arra a fogadásra, hogy faképnél hagyom az esküvőn, aztán lelépek a nagy zsével:D De úgy látszik szerelmes:) Én nem bírnám ezt a nagy kötöttséget tényleg.
2011. ápr. 30. 22:19
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem azt az interjút,amit az eljegyzésük után készítettek velük,mind a ketten nagyon aranyosak,szimpatikusak,látszik,hogy nagyon szeretik egymást.Ezért irigylem kicsit.

De a rangjával együtt olyan felelősség és teher szakadt a nyakába,amit a világ összes pénzéért se vállalnék. Az esküvőt sem irigyeltem (a ruhát kivéve :D ), mert akkora felhajtás volt belőle,szegények nyilván próbáltak a pillanatnak élni és arra gondolni,hogy "ez az esküvőnk,szeretjük egymást és most összeházasodunk",és nem arra,hogy minden a protokoll szerint menjen.

Nem...nem irigylem. Örülök nekik,mert szépek együtt,látszik,hogy boldogok és szeretik egymást. :)

2011. ápr. 30. 22:21
 28/51 anonim ***** válasza:
53%
Engem olyan szinten hidegen hagy ez az egész, hogy szándékosan kerültem minden módját annak, hogy ez a téma beférkőzzön a tudatomba, életembe.
2011. ápr. 30. 22:21
 29/51 anonim ***** válasza:
83%
Egy kicsit. De nem a házasságát, hanem magát a csajt. Szép magas, vékony, arcra is nagyon helyes, magabiztos és rendesnek is tűnik. Egy főnyeremény szerintem.
2011. ápr. 30. 22:25
 30/51 anonim ***** válasza:
9%
Lesz@rom őket. Nem értem, miért ekkora ügy ez most. Ők mikor foglalkoztak az én életemmel, hogy nekem tudni kéne róluk?
2011. ápr. 30. 22:30
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!