Nem nézitek irigykedve Kate Middletont?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 30. 21:55
2/51 napietus válasza:
én életemben nem voltam irigy senkire. nem tudom, milyen ez az érzés. örülök neki, ha valaki boldog.
3/51 anonim válasza:
Nem, nekem csak a neve tetszik :) Amugy harry sokkal jobb palya, akar a fene kiralyne lenni!:D
4/51 anonim válasza:
csak a hercegre, hogy amellett a nő mellett ébredhet fel minden reggel...
5/51 anonim válasza:
Nekem megfelel a saját férjem, a saját ruhám, a saját esküvőm. :)
6/51 anonim válasza:
egy kicsit, de inkább a gazdagsága miatt. Egy kicsit azért is, mert úgy érzi (az arcán látszik) révbe ért, és az jó dolog. Viszont azt még nem tudja mennyi kötöttséggel jár ez az élet.
7/51 anonim válasza:
Nem, nem nekem való az ő élete.
8/51 anonim válasza:
nem. azért nem, mert tudom, hogy halál sok kötelessége is van! :D nekem meg, bibí, nincs annyi!
(gondolj a protokolláris dolgokra, miben kell megjelennie, akkor is, ha utálja azt a ruhát/kalapot; mindenki őt fogja követni, keresni, nem utasíthatja vissza a paparazzókat. én tuti idegsokkot kapnék.)
10/51 anonim válasza:
Nagyon aranyosak Vilmossal. Kicsit irigylem a csodaszép esküvője miatt,de a jövőben rengeteg nehézséggel kell majd szembenéznie,sok mindenben helyt kell majd állnia,ami miatt inkább sajnálom szegényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!