Személy szerint én egy kiadós reggelivel várom majd, bár nehéz lesz nála előbb felkelni :D. És kap még egy saját kezűleg készített "kupont" amin különleges kívánságok vannak és mindig letéphet egyet amit éppen fel szeretne használni :)
Mi vettünk anyunak egy nagyon szép cserepes Azáleát, és azért tegnap adtuk oda, mert az öcsém ma reggel utazott haza az ország másik végébe! :(
Meg főztem neki finomat! :)
2011. ápr. 29. 21:07
12/18 Bogeyman válasza:
Ugye tudjátok,h jövőhét vasárnap lesz anyák napja! Május 1-ét követő első vasárnap.
2011. ápr. 29. 21:14
13/18 anonim válasza:
Én összeszedem magam, és meglátogatom (120 km-re lakunk egymástól) És én sajnos most egy súlyos betegség miatt elég gyenge vagyok. (Meg viszek neki valami szupi krémet, imádja az ilyesmit, de most még csak nem is számít rám)
2011. ápr. 29. 21:16
14/18 anonim válasza:
Rosszul tudod, mert mindig május első vasárnapján van Anyák Napja, ez most épp egybeesik május 1-ével:))
2011. ápr. 29. 21:20
15/18 anonim válasza:
azon gondolkoztam, hogy vasárnap felkelek hajnalban, és csinálok neki csokis-kávés muffint, főzök teát, friss orgonát és gyöngyvirágot teszek a vázába az asztal közepére, szépen megterítek 4 főre (a családnak), aztán a váza mellé odaállítom az ajándékzacskót a meglepetésekkel: egy rajz, amit még oviban csináltam, egy szép idézet és a kedvenc parfümje, ami épp' pár hete fogyott el..:)
2011. ápr. 29. 21:21
16/18 anonim válasza:
Bogeyman válasza helyes.
Anyák napja: május 1-jét követő első vasárnap (más hagyomány szerint május első vasárnapja, egy további szerint május első keddje).
teljesen mindegy szerintem hogy mikor van, a lényeg hogy örömet okozzunk neki ezzel is :)
a többiek ajándéka is tetszik! megy mindenkinek a zöld kezecske :D
2011. ápr. 30. 10:35
18/18 anonim válasza:
Hmm, én most megijedtem ettől a máj. 1-ét követő vasárnaptól, de úgy látom a "máj. első vasárnapja" időpont is eléggé elterjedt.. Úgyhogy mindenki ünnepelje akkor, mikor szokta, én holnap fogom:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!