A lányom 18 szüli napjára Shodeinde Dorkát szeretné meghívni! Kb mennyibe kerülne ez nekem?
Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 12:40
1/17 anonim válasza:
Akkor már inkább egy BMW vagy egy Merci, legalább az maradandó.
2/17 anonim válasza:
nem tudom mennyiért vállalnák...írjatok neki egy e-mail-t valahogy...de nem lesz olcsó az tuti
3/17 anonim válasza:
szerintem nem olcsó,és ha elmenne a koncertjére az nem lenne elég?és mellé még kapna valami maradandót is
4/17 anonim válasza:
Hívjátok meg inkább Fásy Ádámot még ő is igényesebb lenne.
6/17 Tündérpor válasza:
Az RTL Klubbal kellene felvenned a kapcsolatot. Egyébként attól is függ, Pesttől milyen messze tartanátok az ünnepséget, már csak a benzinpénz miatt is.
7/17 anonim válasza:
Attól függ, mikor lesz. Most, hogy jön az új X-Faktor, jelentősen lejjebb mennek az árak, és Dorka eleve sem volt akkora sztár, hogy túl sokat kérjen.
Nálunk a céges bulin Takács Nikolas volt, 175 ezer forint/fél óra + útiköltség. Úgy tudom, ő a legdrágább X-faktoros, szóval ennél tuti olcsóbb Dorka. Max. 150 ezer szerintem, de megy ez még lejjebb most, hogy jön az új X-faktor. Örül majd, ha hívják valahova.
9/17 anonim válasza:
Szerintem nem lenne olyan vészesen drága. Ő sosem volt akkora sztár, mint Nicolas, Vastag Csaba vagy Veca. Örülne, hogy valaki pont őt hívja meg. Keresd meg Facebookon és írj neki( szerintem visszaír, nekem Yvette és Reni a megasztárból meg VV Éva is visszaírt.)
10/17 anonim válasza:
vedd fel vele egy közösségi oldalon a kapcsolatot.és ott meg tudjátok beszélni a részleteket is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!