Ki mivel készül anyák napjára?
Személy szerint én egy kiadós reggelivel várom majd, bár nehéz lesz nála előbb felkelni :D. És kap még egy saját kezűleg készített "kupont" amin különleges kívánságok vannak és mindig letéphet egyet amit éppen fel szeretne használni :)
És ti mi jót találtatok ki?:D
tetszett neki amit a nővéremnek csináltam karácsonyra,egy pár fülbevaló-fehér rózsa süthető gyurmából :)
meg valami idézet szépen körbe égetve :)))
15L
Ő ma mindenáron töltött csokoládét akart anyák napjára. :D Mondtam neki, hogy de hát nem ma van anyák napja, csak vasárnap lesz, így még nem vettünk neki semmit. Eléggé elszomorodott, így kénytelen voltam elmenni venni a kívánságának megfelelő töltött csokit, és mivel imádja a virágokat vettünk neki egy pici cserepes rózsát amit kiültethet a kertbe.
Úgyhogy nálunk semmi extra ajándék nem volt, csak a szokásosak. :)
Mi közösen fogyózunk anyuval, ezért ma kapott tőlem egy szupi szobamérleget. Vasárnap nem tudunk majd találkozni, ezért kapta az ajándékot ma :)
27/N
szia :)
nem hiszed el, de épp ma reggel készítettem el neki a kupont!!! tehát én is azt adok neki :) plusz kap egy jó nagy csokor virágot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!