Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit adjak apumnak apák napjára?

Mit adjak apumnak apák napjára?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 21:45
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Írj egy verset neki!
2011. jún. 18. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Pálinkát?
2011. jún. 18. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Én egy alu flaskát vettem, és belegravíroztatom majd, hogy pálinkás jó reggelt, mert mindig így köszön ha reggel hazajön munkából.

Vagy csináltathatsz a photohallnál fényképes bögrét, ha kávézik, vagy ilyesmi. 3 nap és küldik is.Ráadásul mindig van ott akció, főleg a fényképes cuccokra.

13L

2011. jún. 18. 21:51
 4/10 anonim ***** válasza:
26%
Mert szerinted kiadják a pálinkát?(gondolom a kérdező kiskorú.) nem hiszem hogy hinnének neki, hogy az apujának, lesz, nekem se hitték el hogy ajándékba lesz oszt. kiránduláson, a tanárral kellett megvetetnem...
2011. jún. 18. 21:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Mikor van apak napja?
2011. jún. 18. 22:28
 6/10 anonim ***** válasza:

holnap lesz.

Még jó hogy írtad, mert teljesen elfelejtettem. :S

2011. jún. 18. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
Mióta ünneplik ezt?!
2011. jún. 18. 22:51
 8/10 anonim ***** válasza:
Itt külföldön nagy divat az apák napja, de nemtudtam, hogy otthon is tartják :s úgylátszik szeretnek mindenből pénzt csinálni.
2011. jún. 18. 22:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak ámulok és bámulok...apák napja! Ezt mióta ünnepeljük Magyarországon? :o
2011. jún. 19. 00:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Volt Amerikában egy család, ahol az apa nevelte a gyerekeket(pontosan nem emlékszem hogy hányat de nem kettőt az biztos)és a legidősebb lány kitalálta, hogy megünnepli az édesapját, mert nagyon hálás neki. Aztán valahogy átvették a magyarok is.

Pénzcsinálás? Én még egy apáknapjás cuccot se láttam ami konkrétan az volt.Még nem olyan nagy divat, de majd az lesz. 20 évvel ezelőtt azt sem tudtuk mi az a Valentin nap, most meg...

2011. jún. 19. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!