"Idősebb" korosztály! Ha újra lehetnél tinédzser/fiatal, mit csinálnál másképp, máshogy?
Az "idősebb" korosztály alatt azt értem,hogy inkább a 25 felettiek válaszát várom:)
Mit csinálnál másképpen ha megint tinédzser vagy fiatal lehetnél?Mi az amit nem tennél meg újra?Most hogyan gondolsz az akkori énedre?Sokat változtál azóta?Mik voltak a terveid akkor,és hol tartasz most?:)
17/L
nem vagyok 25 felett, de nem hiszem hogy változtatnék bármit is, hiszen ha akkor nem követem el azokat amiket , most nem a párommal lennék.
Azt bánom inkább hogy hiába van szakmám le sem tojnak a munkáltatók...csak mert pályakezdő vagyok.
21/L
Sokkal céltudatosabb lennék! Nemcsak úgy élnék bele a világba.Terveket szőnék és azokat lépésről-lépésre megvalósítanám. Mert bár értem el eredményeket, de csodálom, hogy sikerültek így vaktában. Most vagyok kénytelen nyelvet tanulni stb.
A másik az, hogy ÉLNÉK! Nem törődnék azzal, mit szólnak mások! (Én nem voltam az a kimondottan lázadó kamasz...) Kipróbálnék egy csomó új dolgot.
Most azért elég nehéz ezt sok mindent besűríteni a fennmaradó életembe annak tudatában, hogy életem felénél tartok! (Őszintén szólva mostanában meg is ijedtem, be is sokalltam, mert kicsit van olyan érzetem, hogy nem úgy alakult az életem, ahogy vártam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!