Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a fiatal lányok többsége (18-24 korosztály általában) a 30 feletti pasikért csorgatja a nyálát?
Mert sokan nem kapnak otthon megfelelő apaképet, az apjuk nem tekint rájuk úgy, mint a legszebb teremtésre, akit hordott a hátukon a föld.
Ezt a hiányt próbálják kitölteni azzal, hogy egy náluk jóval idősebb férfival kezdenek kapcsolatot.
Pozitív apakomplexusnak is hívják ezt.
Ezt a kérdést úgy is fel lehet tenni, hogy miért van az ma, hogy egy lány a vele egykoruakat keresi. Ez van többségben. Jó pár évszazados hagyomány, hogy a 16 éves lányokat minimum 10 évvel idösebb férfihoz adták férjül. Igy lettek leosztva a lapok. Alapból ennek van hagyománya. Amugy kész vagy a házasságra? A nöknél a biologiai óra ketyeg ám. Neked lehet, hogy van meg 15 év fincsi szorakozásnyi idöd de egy 24 éves nönek nincs ám ennyi. Legalabb olyan 23-26 éves 3 fiut (és nem férfit)tudok a barati körben aki egy szülök bemutattkozása után sikitva szakitott a vele egykoru lánnyal, mert beijedt az elkötelezettségtöl.
Örülj neki, hogy huszonéves vagy! Majd ha 30-as leszel akkor simán ezeket a nöket fogod te is hajtani. Most pedig szaglász körbe a 16 évesek között. Nagyon rövid ám az az idö amikor ilyen lámyokat hajthatsz! Utána csak csorgatni fogod a a nyáladat utánuk. Most van jodog hozzájuk és ez a jogosítvány gyorsan lejár.
08:05
Ember! A jóval idösebb férfi megjelölés 20-25 év kórkülönbségnél kezdödik. 24 éves Mé 33 éves férfival egy simán természetes állapot. Az abnormális az amikor egy 23 éves nö egy 22 éves fiuval kavar. A 22 éves fiunak van még minimum 13 éve addig, hogy elhatározza mit is akar egy nötöl a du.gáson kívül. A 23 éves nö pedig garantáltan bepánikol 4 éven belül.
Tökéletesen egyet értek az előttem szólóval.
Egyébként, a 30 feletti pasik (többsége, persze mindenhol vannak kivételek) már rájöttek, hogy a fejükben is lötyög valami, amit lehet használni.
aart:
Nem tudom, de szerintem már a főiskolás korosztály is elég gyerekesen viselkedik manapság, nem tudom miért nem lehet elhinni, hogy valaki már 24 -25 éves korában is tud komolyan gondolkodni,felelősen dönteni.
Nem is olyan régen az emberek 22-25 évesen már megházasodtak, minek ezzel várni 30 éves kor felettig.
Ha valakinek addigra jön meg az esze, akkor hajrá, de nem tudom ez a későn érés, miért lenne vonzó egy lány számára, azon túl, hogy valamilyen szinten pótolja az apát is.
Azert, mert a 30-as korosztaly mar ferfi. A 20-as meg nem.
Nem baj, ha nem erted meg, csak fogadd el, hogy igy van.
Ez, amit itt mindenki (köztük én is) leírt, a nagy többségre vonatkozik. A diszkóban meg nem huszonéves lányok vannak, hanem tizenévesek. Tudom, hogy úgy néznek, mint a huszonévesek, de nem azok. Mellesleg aki egy koktélért orálisan kielégít bárkit, azt nőneműnek sem nevezném, ha nem baj, ilyenekkel még a nememen sem szeretnék közösködni.
Az jó, ha te tudod mi a felelősség, stb. De Te kérdezted itt a népet, és megkaptad a nagy általános választ. Mellesleg egy normális érett lánynak majd be tudod bizonyítani, hogy normális érett fiú vagy. Nekünk nem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!