Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiatal lányok többsége (18-24 korosztály általában) a 30 feletti pasikért csorgatja a nyálát?

Figyelt kérdés
Megbizhatóság, tapasztaltság általában ezeket hallom érvként, de hülyeségnek tartom, sőt ugyan úgy átverik és kihasználják őket, mint a korukbeli idiótább pasik. Mi van meg egy 30 éves pasiban, ami nincs meg egy huszon akárhány évesben? Esetlegesen a pénzen kivül.
2011. márc. 30. 08:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Hogy miért?

Azért mert érettebbnek hiszik magukat a koruknál, pedig nem azok. Egy huszas évei elején járó srácnak nincs se kocsija, se lakása, se jó anyagi háttere, egyszóval semmije. Egy 30 felettinek már nagyobb eséllyel állnak ezek rendelkezésére. Mégis csak kényelmesebb egy ilyennel összejönni nem? Csak a készbe akar beülni mindegyik, de hogy esetleg ő is tegyen érte valamit, az már fel sem merül bennük.

2011. márc. 30. 17:25
 12/21 anonim ***** válasza:

8:50

Érdekes. Kifogtál egy 20-on éves idiótát és ettől már egyetlen egy 20-on éves pasi sincs olyan szinten mint egy vele egyidős lány. Nem élt még együtt lánnyal? Mégis hogyan? Fizesse ki a több tízezres albérletet? Mert gondolom ez is a férfi dolga. Mert a mai csajoknak az a legkönnyebb, ha odaköltöznek valakihez, ha meg már nem felel meg, akkor tovább állnak, mint a sáskák. Ha ennyire éretlen szerinted, akkor miért jöttél össze vele? 30 ezer sportcipője volt, vagy esetleg kocsija? Kellet valaki, akivel villoghatsz a barátnők előtt?

2011. márc. 30. 17:35
 13/21 A kérdező kommentje:

Senkinek nem akarom bebizonyitani, hogy érett vagyok. Csupán példaként hoztam fel mindezt. Kétlem, hogy diszkóba csak tizenévesek járnak, 20-24 évesek nem. Rájuk is vonatkozik mindez.

Ha a kocsi, pénz jelenti a felnőtséget, a tapasztaltságot és a biztonságot egyseknek, azt hiszen kijelenthetem, az ilyen nő, nem különbüzik egyik utcasarki lotyótol sem. Végül is minde a kettő pénzért van valakivel. Csak a lotyó legalább bevalja, hogy lotyó.

2011. márc. 30. 17:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Sokan azt mondjak, hogy ugye egy Ferfi nem lehet a korahoz kepest erett, gomdolok arra, hogy az En 22 evemre egy 20 eves ravagja, hogy fiatal vagyok neki. Biztos az alapjan, hogy nem talaljuk a közös hangot, de ugy gondolom nem bennem van a hiba, nem En vagyok eretlen amiert nem az foglalkoztat, hogy mikor megy vasarolni, mikor megy fodraszhoz, kivel, hol mit csinal, mit vesz a kutyikajanak, mikor es hova megy buliba ahol jol berug......ja es ugye az a tema, hogy mit szeretne a jövöbe ismeretlen....

Itt egyszerüen a buta elvarasoknak szol a dolog, 30+ os Ferfinak van mar legalabb egy fix allasa es egy autoja, jobb esetben lakasa, ami egy Nönel sok esetben döntö ok.

Tudom, ezen az oldanon senkinek sem imponal a penz, de ez egy forum, nem az utca, nem a valosag.

2011. márc. 30. 17:47
 15/21 anonim ***** válasza:

Hellohello, akkor visszakérdeznék én is, csak azért mert lány vagyok, tutibiztos, hogy csak a pénzre megyek, és az autó számít felnőttségnek? Te ugyanúgy beskatulyázod az összes lányt allecakumpakk, mint én a huszonéves fiúkat. És így egyikünk sem jobb a Deákné vásznánál.

Nekem nem az autó számít felnőttségnek és nem is a pénz. Tény, hogy egy harmincas valszeg jobban áll anyagilag mint egy huszonéves, de tudod mit? Ezt a részét lesz*rom. Te azért vagy dühös, mert úgy gondolod a jó csajok cs*sznek rád a gonosz harmincas pasik miatt. Feltettél itt egy kérdést, válaszoltunk, erre nagy általánosan ler*bancoztál mindenkit. Mit vársz ilyen hozzáállással?

2011. márc. 30. 18:28
 16/21 anonim ***** válasza:

ma 17:47 vagyok!

Kedves utolso, ha ez Nekem szolt, akkor kijavitanam, hogy nem igazan haborgok a dolgon, csak eszreveteleztem a dolgot.

Akkor Te vagy az egyik ivetel ezek közül, viszont Nekem akkor is a többsegi tapasztalatom az, hogy egy 20-on evesnek, nem elsösorban az erzelmek dominalnak, ha valaki tehetösebb. Van eleg sok 25 ev fölötti Nö ismerösöm, akik nyiltan vallaljak, hogy ilyenek voltak, mostanra viszont fantasztikus emberek lettek es tudjak ertekelni egy emberben a szemelyiseget is.

Nekem is egy 28 eves Növel van kapcsolatom, ami nem hivatalos, de csak egy szo valasztja el töle.

Iszonyuan ertelems Nö, jo ele beszelgetni, egyszerüen lenyügöz nap mint nap, mert nem egy buta kis csitri.

Viszont öröm tudni, hogy 20 evesek köreben is vannak ezek szerint normalis Nök es, ha igy virtualisan is, de szerencsenk van hozza.

2011. márc. 30. 18:40
 17/21 anonim ***** válasza:

Tegnap 18:28-as vagyok.

Kedves utolsó :)

Alapvetően mindenkinek szólt, mert úgy éreztem, hogy kicsit Te is és a kérdező is skatulyáztok. De én is, tehát nincs ezzel baj, csak nem tudtam, mennyire érzékelitek, hogy Ti is ugyanazt csináljátok.

A "Te azért vagy dühös..." rész a kérdezőnek szólt.

Amit elmondtam, az nálam ugyanúgy a többségi vélemény, ettől függetlenül kivételek persze vannak. :)

2011. márc. 31. 09:32
 18/21 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó nem tudom, az elhangzottakból mit vettél magadra, mert általánosságban, nem konkrétan rólad volt szó, de ha magadra vetted, akkor egy kicsit csak magadra ismertél az elhangzottakból. Kivételek persze mindig vannak. De kétlem, hogy együtt lennél egy szakadt csoró segédmunkással, akiben mindne belső jó tulajdonség megvan és neadjisten külső is, ha együtt lehetsz egy anyagilag jobban szituált pasival. Ha azt llitod igen, akkor álszent vagy, nem gondoltad végig rendesen. Nem skatujáztam be senkit, úgy érzem, csak körülirtam, irtuk a női társadalom egy jó nagy részét.
2011. márc. 31. 12:01
 19/21 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Utolsó vagyok. Voltam együtt csóró segédmunkással, több, mint 3 évet jártunk, ebből kettőt együtt is éltünk egy közösen bérelt albérletben. A hónap végén néha csak kenyér volt, de szerettem őt, és nem érdekelt a luxusmercis haver, aki rám volt állva. Jelzem most sem érdekel. Nem a pénz miatt lett vége, kiderült, hogy ha iszik, akkor agresszív.

Engem pont az zavar, hogy általánosítasz, ezzel engem is belesorolsz az elitp*csákba, pedig nagyon nem vagyok az.

De most már rég nem a korkülönbségről beszélgetünk, ha jól érzem.

Elnézést, ha nem jött át a hangnem, nem akartalak támadni.

2011. márc. 31. 12:54
 20/21 A kérdező kommentje:
Akkor minden elismerésem! Kivétel vagy. Tudod van az a mondás, hogy: akinek nem inge ne vegye magára. Nem tudok egy nőről irni, mikor ez nem egy nő teszi meg, hanem sajnos elég sok. Ha te nem ilyen vagy nem értem a felháborodásod. Örülj, hogy nem tartozol közéjük! Attól még igaz marad, hogy vannak ilyen nők. Kortól függetlenül is. De ez most a korkülönbséges dologból jött ki. Sajnálom, ha lenézed a fiatalabb korosztályt(annak ellenére, hogy nem tudom hány éves vagy), de én egy kicsit nevetségesnek tartom ezt a dolgot. Sajnos ez nem csak a párkapcsolatokban van igy, hanem általában a világban, a tiszteletet, megbecsülést a korral kapja az ember...
2011. márc. 31. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!