Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja a párom, hogy...

Miért gondolja a párom, hogy ha szültem neki 2 gyereket, akkor megszünök nőnek, társnak lenni?

Figyelt kérdés

Pont elegem van, tegnap borult a bili. Egész nap egyedül vagyok a picikkel. Alíg vártam, hogy hazajöjjön. Adtam neki enni, megkérdeztem, milyen napja volt. Elment fürödni. Várom, hogy szóljon hozzám, semmi. Próbálok vele kommunikálni, semmi.

Leüll netezni, beszélget ezzel-azzal. Aztán hirtelen jó kedve lesz. Kérdezem tőle kivel beszélget? - Áááá..csak egy ismerős. Kiderül, hogy egy nővel beszélgetnek hétvégi programról, ahova a párom is elmenne, ha nem lenne itthon két pici gyerek. A nő meg benyögte, hogy kifogásokat keres, hogy ne menjen el vele egy koncertre.

Én is szeretnék vele beszélgetni, meg hülyülni, meg egyebek, de levegőnek néz. Ellátom a gyerekeket aztán kész.

Este is várom, hogy jöjjön lefeküdni, aztán a nővel beszélget.

Jó lenne, ha hozzám bújna. Én is kezdeményeztem, de elutasított.

Mit csináljak?

Hozzáteszem, én nem beszélgetek idegen férfiakkal. (az ő kérésére)

Akkor miért ilyen velem?

Férfiak válaszát is várom!!!

2011. ápr. 28. 14:37
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Úúúú.....nem akartam vitát kelteni. Hát igen, csak a kedves párom 7 hónpig nem dolgozott télen. ergo most nem lehet kimerült. és amikor még terhes voltam, akkor se foglalkozott velem. hozzáteszem 2 hete van netünk.

Jár neki a pihenés....hát hogyne! szegény ember.

Hát tegnap én is hangos voltam egy picit, de vissza kellett fognom magam a gyerekek miatt. kimentem az udvarra levegőzni.

2011. ápr. 28. 15:22
 22/30 anonim ***** válasza:
90%
Te a cselédje vagy, nem a párja. Szülsz NEKI, enni adsz NEKI. Ő nem tudja kivenni a hűtőből pl? Az van amit ő mond. Így mit vársz? Állj a sarkadra. Ha ő beszélhet idegenekkel, akkor te is. Rohadtul nincs nálatok egyenjogúság és amíg te ezt hagyod, addig nem is változik semmi.
2011. ápr. 28. 15:29
 23/30 anonim ***** válasza:
89%

Sajnos egyértelmű, hogy csajozik.

A legegyszerűbb és legtisztább az őszinte kommunikáció. Kérd meg, hogy üljetek le beszélgetni. Mindent beszélj meg vele, ami a szívedet nyomja. Állj a sarkadra és légy egyértelmű, különben lőttek ennek a kapcsolatnak. Most tegyétek helyre, amíg még lehet. Ne sírj, ne rimánkodj, mert a pasik utálják a hisztit, csak felidegesíti őket és abból meddő veszekedés lesz. Egyértelmű legyél és határozott. Hátha észhez téríti majd.

Kérdezd meg, hogy mit szeretne? Egy boldog házasságot vagy egy tönkrement kapcsolatot? Te igyekszel, de neki is kell! Mindig kettőn áll a vásár, együtt kell megdolgozni egy sikeres kapcsolatért.

Másrészt ne hagyd, hogy lenézzen. Te nem a cselédje vagy, hanem a felesége. Ezt is meg kell vele beszélni. Nem neki szültél gyereket, hanem magadnak és kettőtöknek.

2011. ápr. 28. 15:37
 24/30 A kérdező kommentje:

Kedves 15:21-es válaszoló.

Ne haragudj, de akkor miért nem engem visz koncertre?Miért idegen nőt? Miért nem ismerem a barátait?

Kérdeztem tőle mit csinálunk vasárnap? Azt mondta semmit, itthon leszünk. neten meg koncertre készül más nővel???

Ugyanmár....te se gondolod komolyan, hogy nem vagyok normális. Ha családot alapított, akkor velünk kellenne mennie. Én sem járok el sehova nélküle. pedig szívesen mennék vele ezer helyre. de úgy érzem ő egyedül akar menni. Ha visszatartom, az a baj, ha nem tartom vissza az a baj.

Ja és van egy előző házassága, 3 gyerekkel. Szerinted???

Én igyekszem jó lenni hozzá, ha pénz kell neki, akkor hirtelen szeret engem, ha van pénze, amit lecsal abból amit hazaad, akkor szarik rám.

Én meg bevagyok zárva a négy fal közé.

Nálunk nem lesz válás, mert nem megyek hozzá feleségül.

:-)

2011. ápr. 28. 15:41
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Basszus! Előző házasságból 3 gyerek, neked van 2 tőle, úgy bánik veled, mint a kutyával, és még vele akarsz maradni????
2011. ápr. 28. 15:47
 26/30 anonim ***** válasza:
Na, ez egy érdekes info. (3 gyerek az előző házasságból) Velük hogy viselkedik? Tartja a 3 gyerekkel a kapcsolatot? (hétvégi láthatás és minden ami ezzel jár)
2011. ápr. 28. 15:49
 27/30 anonim ***** válasza:
49%

Nincs azzal semmi baj, ha a férfinak vannak ellenkező nemű barátai, közös programokat szervez velük és szeretne egy kicsit pihenni, magában lenni. A probléma az, hogy ugyanez megilleti a nőt is, ebben az esetben viszont elég egyoldalú a felállás..

Egy férfi nehezen tudja elképzelni, milyen az, mikor a nő évekig otthon van, elvégzi a lélekölő háztartási munkát, teljes figyelemmel neveli a gyerekeket. A türelem igazi próbája.. az ember idegileg és lelkileg fárad el, nem feltétlen fizikailag - bár a házimunka még ezt sem zárja ki, vannak igen kimerítő foglalatosságok is. Hiába nyüzsög az ember körül a két pici, akkor is magányos, mert nincs kivel szót váltania, a hétköznapok egyformán telnek, és események hiányában a hazatérő férjjel a társalgás abban merül ki, hogy melyik gyerek éppen hogyan ette meg a főzeléket. Egyik fél sem feltétlen élvezi ezt a helyzetet.. A nő ugyanúgy nem tud magára szánni túl sok időt, mint a hazatérő férfi - nem zárhatja be a gyerekeket annyi időre a szekrénybe..

Természetesen a férfi is dolgozik, ha mondjuk még utálja is a munkáját, akkor vágyik a pihenésre, csöndre, és arra, hogy végre azt csinálja, amihez kedve van. Nem igazán érti, mi a baja az asszonynak, hiszen ő csak otthon van, nem kell alkalmazkodnia senkihez, azt csinál, ami akar..

Emiatt megy tönkre szerintem a legtöbb házasság.

A változáshoz azonban két ember kell: ülj le a pároddal, és mondd el neki, változatosságra vágysz. Hétvégente egy estére passzoljátok le a kicsiket a családnak, és töltsetek el együtt egy kis időt! Menjetek koncertre, ha éppen ahhoz van kedvetek.. Vagy hívjatok át néhány barátot, és beszélgessetek! Menjetek ki a kicsikkel valahova a természetbe.. És te se hagyd, hogy egyformán teljenek a napjaid! Hívj át magadhoz egy-egy barátot, testvért, menjetek el sétálni, vagy akár vásárolni! Ne zárd be magad a négy fal közé! Ha tartalmasabb életet éltek, fellendül közöttetek a kommunikáció is. Lesz miről beszélgeti, tervezgetni, mesélni.. ez téged pontosan ugyanúgy megillet, mint a párodat! De nyilván nem ő fogja felvetni ezt a megoldást, mert neked kell érezned a szükségét..

Ha nincs kedve kimozdulni, akkor jöhet a vasvilla pillantás. Olcsó kifogás, hogy fáradt.. egy héten egyszer ne legyen megerőlteti veletek lenni, vagy ha mégis az, minek vállalt családot? Igenis vegye ki a részét a családi életből! Ha nem teszi, ugyan mi szükség van egy idegenre, aki csak aludni jár haza?

Ha a párod képtelen a változásra, akkor viszont tényleg hiba volt vele gyerekeket vállalni, lelkileg nem érett meg a feladatra, egyedül a kötelességtudata tartja a gyerekei mellett. Bár nekik jó apja lesz, te nem kaphatod meg tőle azt, amire szükséged van.. nem lesz partner a mindennapokban.

2011. ápr. 28. 16:04
 28/30 anonim ***** válasza:
78%
Ez az utolsó infó kicsit más színben tünteti fel az egészet. A párod megszokta, hogy kiszolgálják, és közben élheti az életét.. Ne nagyon számíts részéről változásra, gondolom az előző házassága sem azért ment tönkre, mert a feleség nem akarta megosztani vele a 3 gyerek nevelését..
2011. ápr. 28. 16:08
 29/30 anonim ***** válasza:

Ezt úgy kb 2 hónapja én is kiírhattam volna...több van ott, már kifelé kacsintgat!

Fogtam magam és hazaköltöztem, menjen a nőjéhez mire visszamegyek a gyerekek cuccáért (nem tudtam mindent elvinni) ne lássam.

A csaj kidobta, mert neki ugyan olyan pasi nem kell akinek a számlájáról gyerektartás is megy. Ráadásul a nőnek két nagy tini fia van akik mikor megtudták még jól meg is akarták verni :D Két pad alá esett. :)

Megbeszéltük a dolgot (térden állva bőgve nagy kazal virággal könyörgött, mert én jóval fiatalabb és csinosabb vagyok, no meg nagyon jól főzök is, az ágyban is jobb voltam szülés előtt, most kicsit be vagyok rozsdásodva ez tény). A gyerkőcöket imádja, jó apuka.

Újra megpróbáljuk, jelenleg próbaidőn van. De tisztában van vele, hogy egyetlen gyanús mozdulat a részéről és repül mint a győzelmi zászló.

Újra nő vagyok, mert keményen megdolgoztatom azért, hogy csak megölelhessen is, és csak az arcomra adhat puszit. Mint régen a randikon :)

NE szolgáld ki! Menj fodrászhoz, manikűr, kozmetikus, új csini ruhák, vegyél szép virágot. Akármilyen nehéz kicsi mellett minden nap öltözz szépen, sminkeld ki magad úgy vidd sétálni őket...s nem mellesleg zsebeld be a dicséreteket :)

2011. ápr. 29. 21:38
 30/30 anonim ***** válasza:
15:21: látszik, hogy férfi vagy. A párod nem normális, mert veled van...
2011. ápr. 30. 09:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!