Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért gondolja a párom, hogy...

Miért gondolja a párom, hogy ha szültem neki 2 gyereket, akkor megszünök nőnek, társnak lenni?

Figyelt kérdés

Pont elegem van, tegnap borult a bili. Egész nap egyedül vagyok a picikkel. Alíg vártam, hogy hazajöjjön. Adtam neki enni, megkérdeztem, milyen napja volt. Elment fürödni. Várom, hogy szóljon hozzám, semmi. Próbálok vele kommunikálni, semmi.

Leüll netezni, beszélget ezzel-azzal. Aztán hirtelen jó kedve lesz. Kérdezem tőle kivel beszélget? - Áááá..csak egy ismerős. Kiderül, hogy egy nővel beszélgetnek hétvégi programról, ahova a párom is elmenne, ha nem lenne itthon két pici gyerek. A nő meg benyögte, hogy kifogásokat keres, hogy ne menjen el vele egy koncertre.

Én is szeretnék vele beszélgetni, meg hülyülni, meg egyebek, de levegőnek néz. Ellátom a gyerekeket aztán kész.

Este is várom, hogy jöjjön lefeküdni, aztán a nővel beszélget.

Jó lenne, ha hozzám bújna. Én is kezdeményeztem, de elutasított.

Mit csináljak?

Hozzáteszem, én nem beszélgetek idegen férfiakkal. (az ő kérésére)

Akkor miért ilyen velem?

Férfiak válaszát is várom!!!

2011. ápr. 28. 14:37
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Kértem, hogy a szemem láttára írja meg a hölgynek, hogy nem ér rá vasárnap. Megírta, hogy velem meg a gyerekekkel marad itthon. A nő meg független, egy nagy fia van. Mit tudja ő, hogy milyen "nehéz" két picivel. Ha nagy lenne a két gyerek én is mennék
2011. ápr. 28. 14:51
 12/30 anonim ***** válasza:
70%
Te már anya lettél az ő szemében,akinek a szoknyája mellől el-elmerészkedne. Beszéld meg vele, mert ez a koncertezés már tényleg durva!
2011. ápr. 28. 14:52
 13/30 anonim ***** válasza:
30%

Mindegy mióta ismeri, barát vagy nem barát. Fogadd el, hogy már nem érdekled őt, mint nő, és talált olyat, akit igen.

Engedd el, vagy harcolj érte!

2011. ápr. 28. 14:56
 14/30 anonim ***** válasza:
16%

Én a másik oldalról szemlélem a dolgot.

Reggel korán felkelt, és elment dolgozni. Egész nap hajtott, hogy meglegyen a család napi betevője, majd este fáradtan hazaért. Leült a gép elé, hogy egy kicsit már magában lehessen, miközben a felesége ott állt a válla mögött, és faggatta-nyaggatta, beleszólt a magánbeszélgetésébe, féltékenykedett.

A férj jogosan gondolhatta, hogy az egész napos munka után jár neki a pihenés, de ezt a feleség máshogy gondolta, és inkább nekiállt veszekedni. Úgy tűnik, a feleség már elfelejtette, milyen is az, amikor dolgozni kell menni...

2011. ápr. 28. 14:57
 15/30 anonim ***** válasza:
94%
kedves utolsó, szerinted a kérdező mi a jóistent csinált két pici gyerekkel egész nap? a lábát lógatta? hidd el, sokkal megerőltetőbb, mint egy "átlagos" munka egy munkahelyen. ráadásul egész nap egyedül van, nincs (felnőtt) társaság, nincs kivel beszélgetni, csak a rutinmeló, évek óta. Hát basszus, nem tudom sajnálni a férjet, aki szerint "neki jár a pihenés, ha hazajön a melóból". Az anyának mikor jár a pihenés a 24 órás szolgálat után/mellett?
2011. ápr. 28. 15:04
 16/30 anonim ***** válasza:
91%

A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:57

Ez nem így van, azért, mert dolgozik, ne szűnjön meg férj/férfi lenni!!

Az lenne az utolsó, hogy a férjemhez szóltam, ha én könyörgök neki 5 perc figyelemért, miközben más nőre ennél többet szán, sőt koncertre is vele megy... HELYETTEM.

Már pakolhatna is abban a minutumban!!

Az kérdező még így is egy angyal, mert én már ráborítottam volna a számítógép asztalt, ha más nővel az orrom előtt flörtöl a gépen, randit beszélnek meg, engem meg este visszautasít... Másnapra lemondanám a netet, ez a minimum, és ordítanék egy sort, az is biztos.

Elég féltékeny vagyok, de szerencsére nekem még soha nem volt rá okom. Pedig 9 év nem kis idő.

Nem tudom, a kérdező mit tegyen, én tudom, hogy úgy bevágnám ilyen után a "durcit", hogy a drága uram hetekig szerenádozhatna a kegyeimért.

2011. ápr. 28. 15:10
 17/30 anonim ***** válasza:
91%

És miért nem az a kikapcsolódás neki egész napos meló után, hogy a feleségével és a két gyermekével foglalkozzon, beszélgessen... Miért más nő társaságát keresi?

Ne haragudj kedves kérdező, nekem ez akkor is megcsalás gyanús.

Hát szép is lenne, ha a párom (lassan férjem) ezt csinálná velem. Egyszer merné megtenni, hogy amíg én arra várok hogy végre szóba álljon velem, ő más nővel beszélget...

A férfiak meg azt hiszik, hogy olyan egyszerű dolog otthon lenni két picivel. Nincs még babám, de tudom, hogy az is ugyan olyan nehéz és megterhelő mint egy 8 órás munka, csak annyi különbséggel hogy a gyereknevelés nem 8 órás hanem 0-24 órás.

Neked is jár a kikapcsolódás, gondolom neked az lenne a pihenés ha végre a férjeddel is lehetsz kicsit.

Elhiszem hogy ő aranyos és kedves, jó apuka, nem iszik, nem dohányzik stb... de az sem normális, hogy amíg te ott vagy mellette ő más nővel tervez hétvégi programot.

Csak nekem ilyen furi ez a helyzet?

Egyáltalán hogy juthat el odáig egy kapcsolat, hogy az egyik fél a másik elött, és a másikat félre téve más társat keres magának, akár csak beszélgetésre, akár bármire...

18/30 anonim ***** válasza:
96%
Ha ilyen jó ismerőse a hölgy a párodnak, miért nem ő ugrik be helyetted, amíg ti kettesben elmentek koncertre?
 19/30 anonim ***** válasza:
89%
Igen, hazajön a munkából, pihen 15 percet vagy fél órát, és utána segít a feleségének, mert a gyerek nem csak az anyáé.
2011. ápr. 28. 15:12
 20/30 anonim ***** válasza:
20%

Látszik, hogy csak nők írnak ide, és látszik, hogy miért is annyi a megcsalás. Ennyi kibírhatatlan nő mellett egyáltalán nem csoda.

A férjnek 5 perce sincs magára, rögtön ugrál az asszony, hogy foglalkozzon vele meg a gyerekkel. Női barátai nem lehetnek az embernek, mert azonnal kikaparják a szemét, mindenbe beleszólnak, és azt hiszik, hogy csak a gyereknevelés fárasztó, és a férj minden nap habpartira megy a haverokkal.

Micsoda szerencse, hogy az én párom normális.

2011. ápr. 28. 15:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!