Miért gondolja a párom, hogy ha szültem neki 2 gyereket, akkor megszünök nőnek, társnak lenni?
Pont elegem van, tegnap borult a bili. Egész nap egyedül vagyok a picikkel. Alíg vártam, hogy hazajöjjön. Adtam neki enni, megkérdeztem, milyen napja volt. Elment fürödni. Várom, hogy szóljon hozzám, semmi. Próbálok vele kommunikálni, semmi.
Leüll netezni, beszélget ezzel-azzal. Aztán hirtelen jó kedve lesz. Kérdezem tőle kivel beszélget? - Áááá..csak egy ismerős. Kiderül, hogy egy nővel beszélgetnek hétvégi programról, ahova a párom is elmenne, ha nem lenne itthon két pici gyerek. A nő meg benyögte, hogy kifogásokat keres, hogy ne menjen el vele egy koncertre.
Én is szeretnék vele beszélgetni, meg hülyülni, meg egyebek, de levegőnek néz. Ellátom a gyerekeket aztán kész.
Este is várom, hogy jöjjön lefeküdni, aztán a nővel beszélget.
Jó lenne, ha hozzám bújna. Én is kezdeményeztem, de elutasított.
Mit csináljak?
Hozzáteszem, én nem beszélgetek idegen férfiakkal. (az ő kérésére)
Akkor miért ilyen velem?
Férfiak válaszát is várom!!!
Mindegy mióta ismeri, barát vagy nem barát. Fogadd el, hogy már nem érdekled őt, mint nő, és talált olyat, akit igen.
Engedd el, vagy harcolj érte!
Én a másik oldalról szemlélem a dolgot.
Reggel korán felkelt, és elment dolgozni. Egész nap hajtott, hogy meglegyen a család napi betevője, majd este fáradtan hazaért. Leült a gép elé, hogy egy kicsit már magában lehessen, miközben a felesége ott állt a válla mögött, és faggatta-nyaggatta, beleszólt a magánbeszélgetésébe, féltékenykedett.
A férj jogosan gondolhatta, hogy az egész napos munka után jár neki a pihenés, de ezt a feleség máshogy gondolta, és inkább nekiállt veszekedni. Úgy tűnik, a feleség már elfelejtette, milyen is az, amikor dolgozni kell menni...
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:57
Ez nem így van, azért, mert dolgozik, ne szűnjön meg férj/férfi lenni!!
Az lenne az utolsó, hogy a férjemhez szóltam, ha én könyörgök neki 5 perc figyelemért, miközben más nőre ennél többet szán, sőt koncertre is vele megy... HELYETTEM.
Már pakolhatna is abban a minutumban!!
Az kérdező még így is egy angyal, mert én már ráborítottam volna a számítógép asztalt, ha más nővel az orrom előtt flörtöl a gépen, randit beszélnek meg, engem meg este visszautasít... Másnapra lemondanám a netet, ez a minimum, és ordítanék egy sort, az is biztos.
Elég féltékeny vagyok, de szerencsére nekem még soha nem volt rá okom. Pedig 9 év nem kis idő.
Nem tudom, a kérdező mit tegyen, én tudom, hogy úgy bevágnám ilyen után a "durcit", hogy a drága uram hetekig szerenádozhatna a kegyeimért.
És miért nem az a kikapcsolódás neki egész napos meló után, hogy a feleségével és a két gyermekével foglalkozzon, beszélgessen... Miért más nő társaságát keresi?
Ne haragudj kedves kérdező, nekem ez akkor is megcsalás gyanús.
Hát szép is lenne, ha a párom (lassan férjem) ezt csinálná velem. Egyszer merné megtenni, hogy amíg én arra várok hogy végre szóba álljon velem, ő más nővel beszélget...
A férfiak meg azt hiszik, hogy olyan egyszerű dolog otthon lenni két picivel. Nincs még babám, de tudom, hogy az is ugyan olyan nehéz és megterhelő mint egy 8 órás munka, csak annyi különbséggel hogy a gyereknevelés nem 8 órás hanem 0-24 órás.
Neked is jár a kikapcsolódás, gondolom neked az lenne a pihenés ha végre a férjeddel is lehetsz kicsit.
Elhiszem hogy ő aranyos és kedves, jó apuka, nem iszik, nem dohányzik stb... de az sem normális, hogy amíg te ott vagy mellette ő más nővel tervez hétvégi programot.
Csak nekem ilyen furi ez a helyzet?
Egyáltalán hogy juthat el odáig egy kapcsolat, hogy az egyik fél a másik elött, és a másikat félre téve más társat keres magának, akár csak beszélgetésre, akár bármire...
Látszik, hogy csak nők írnak ide, és látszik, hogy miért is annyi a megcsalás. Ennyi kibírhatatlan nő mellett egyáltalán nem csoda.
A férjnek 5 perce sincs magára, rögtön ugrál az asszony, hogy foglalkozzon vele meg a gyerekkel. Női barátai nem lehetnek az embernek, mert azonnal kikaparják a szemét, mindenbe beleszólnak, és azt hiszik, hogy csak a gyereknevelés fárasztó, és a férj minden nap habpartira megy a haverokkal.
Micsoda szerencse, hogy az én párom normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!