Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kisebb testű kutyába* beleegye...

Kisebb testű kutyába* beleegyeztek anyámék. Nagy kitolás lenne velem szemben, ha beállítanék egy nagyobb testűvel? 17L

Figyelt kérdés

* yorkshire terrier, bichon havanese...

Már megbeszéltük, hogy én gondoznám, stb, de azok a kutyusok annyira nem a szívem csücskei. Igazából nekem egy keverék kutyus is tökéletes lenne a menhelyről, de anyám úgy van vele, hogy ne legyen ugatós a kutyus, és bírjon panelban lenni.

2011. ápr. 27. 19:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"yorkie bik is kehet venni min-t van közepes-t vagy extra nagyot.

"

yorkshire terrier csak egy fajta méret van: [link]

2011. ápr. 27. 20:17
 12/20 anonim ***** válasza:

"yorkie bik is kehet venni min-t van közepes-t vagy extra nagyot.

"

yorkshire terrier csak egy fajta méret van: [link]

Igen, ha 1-200 rugóért tenyésztőtől, törzskönyvvel veszi. Törzskönyv nélkül adnak olyan yorkit is, amelyik nem mehet kiállításra, de mégis yorki formájú. Az enyém se törzskönyves, 4,5 kg (3,1 kg a max engedélyezett), a szőrzete se felelne meg egy kiállításon, mert néhol hullámos és a színbe is bele lehet kötni.

De nem is azért került hozzánk, hogy kiállításra hordjuk.

2011. ápr. 27. 20:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Nekem még a kis perzsamacskám is megőrült a házban, mikor még kicsi volt és nem engedtük ki télen. Egész nap nyávogott, szenvedett, hogy nem tud kimenni. Szóval szerintem ne kínozz egy nagykutyát ezzel..nekem anyám mindig azt mondta, hogy majd ha saját kertes házam lesz, akkor olyan kutyát rendezek, amilyet akarok.
2011. ápr. 27. 22:46
 14/20 anonim ***** válasza:

A kutyával mindenképpen kitolsz, bár ez legkevésbé érdekel valószínűleg. De legalább anyudékkal ne tedd. Az már téged is meghatna, ha visszavitetnék a kutyát gondolom. Egy nagyobb testűnek nehezebb is a lakás, bár a kicsiknek sem ez a vágyuk.

Szerintem ne tedd, várd ki míg sajátod lehet, addig érd be vagy kisebbel a béke kedvéért, vagy várj.

2011. ápr. 28. 00:30
 15/20 anonim ***** válasza:
Gondolom a kistestű kutyáért is győzködni kellett őket. Elég bunkóság lenne tőled, ha az engedékenységük ellenére is nagyobb kutyát vinnél haza. Elhiszem, hogy neked "nem tetszik" a kisebb testű, de el kell fogadni, hogy panel és kész. Tedd össze a két kezed, hogy ezt megengedték, és ne élj vissza ezzel.
2011. ápr. 28. 01:20
 16/20 anonim ***** válasza:

"Igen, ha 1-200 rugóért tenyésztőtől, törzskönyvvel veszi. Törzskönyv nélkül adnak olyan yorkit is, amelyik nem mehet kiállításra, de mégis yorki formájú. Az enyém se törzskönyves, 4,5 kg (3,1 kg a max engedélyezett), a szőrzete se felelne meg egy kiállításon, mert néhol hullámos és a színbe is bele lehet kötni.

De nem is azért került hozzánk, hogy kiállításra hordjuk."

az nem yorki... beltenyészetes korcs helyett inkább ingyen egy menhelyi kutya ;)

2011. ápr. 28. 05:36
 17/20 anonim ***** válasza:

az nem yorki... beltenyészetes korcs helyett inkább ingyen egy menhelyi kutya ;)

Paraszt meg én vagyok, ugye?

2011. ápr. 28. 08:27
 18/20 anonim ***** válasza:
A sok itteni kutyatudósnak mondanám: a kutya méretének nem sok köze van a mozgásigényéhez! Egy kis terrier mint pl a yorki sokkal többet mozog mint egy nagy maci... Erről ennyit. A legtöbb kutyának tökéletes helye van a panelban ha eleget foglalkoznak vele. De ettől függetlenül ha a szüleid nem engedik akkor nem tudsz mit tenni. Ezek a fajták nagyon drágák. Talán a menhelyen találhatsz olyan kutyát aki méretben megfelel anyukádék igényeinek, de "talpaesettebb".
2011. ápr. 28. 19:15
 19/20 Grimmpeace válasza:
Ja, hatalmas kínzás a nagytestű kutyának a panel. A bernáthegyi kell a korlátlan tér ,hogy egész nap...egy helyben dögöljön...Néha fingik meg morogva odébb megy, és egy éves...Nem a méret számít, hanem a fajta mozgásigénye. Bourdert pl semmiképpen ne panelba, de az említett bernát simán elvan, mivel mozgásigénye egy magyar vizsláéhoz, vagy egy shitzuéhoz képes hozzávetőleg nulla.
2011. máj. 19. 09:21
 20/20 anonim ***** válasza:
ha már az első lépésnél becsapod őket azon se lepődnék meg ha azt mondanák vidd a sunyiba vissza a kutyát nem lesz semmilyen szóval ha már kiharcoltad sztem ne szórakozz!
2011. máj. 25. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!