Kisebb testű kutyába* beleegyeztek anyámék. Nagy kitolás lenne velem szemben, ha beállítanék egy nagyobb testűvel? 17L
* yorkshire terrier, bichon havanese...
Már megbeszéltük, hogy én gondoznám, stb, de azok a kutyusok annyira nem a szívem csücskei. Igazából nekem egy keverék kutyus is tökéletes lenne a menhelyről, de anyám úgy van vele, hogy ne legyen ugatós a kutyus, és bírjon panelban lenni.
"yorkie bik is kehet venni min-t van közepes-t vagy extra nagyot.
"
yorkshire terrier csak egy fajta méret van: [link]
"yorkie bik is kehet venni min-t van közepes-t vagy extra nagyot.
"
yorkshire terrier csak egy fajta méret van: [link]
Igen, ha 1-200 rugóért tenyésztőtől, törzskönyvvel veszi. Törzskönyv nélkül adnak olyan yorkit is, amelyik nem mehet kiállításra, de mégis yorki formájú. Az enyém se törzskönyves, 4,5 kg (3,1 kg a max engedélyezett), a szőrzete se felelne meg egy kiállításon, mert néhol hullámos és a színbe is bele lehet kötni.
De nem is azért került hozzánk, hogy kiállításra hordjuk.
A kutyával mindenképpen kitolsz, bár ez legkevésbé érdekel valószínűleg. De legalább anyudékkal ne tedd. Az már téged is meghatna, ha visszavitetnék a kutyát gondolom. Egy nagyobb testűnek nehezebb is a lakás, bár a kicsiknek sem ez a vágyuk.
Szerintem ne tedd, várd ki míg sajátod lehet, addig érd be vagy kisebbel a béke kedvéért, vagy várj.
"Igen, ha 1-200 rugóért tenyésztőtől, törzskönyvvel veszi. Törzskönyv nélkül adnak olyan yorkit is, amelyik nem mehet kiállításra, de mégis yorki formájú. Az enyém se törzskönyves, 4,5 kg (3,1 kg a max engedélyezett), a szőrzete se felelne meg egy kiállításon, mert néhol hullámos és a színbe is bele lehet kötni.
De nem is azért került hozzánk, hogy kiállításra hordjuk."
az nem yorki... beltenyészetes korcs helyett inkább ingyen egy menhelyi kutya ;)
az nem yorki... beltenyészetes korcs helyett inkább ingyen egy menhelyi kutya ;)
Paraszt meg én vagyok, ugye?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!