Az asszony verve jó? Avagy egy nőnek, már az sem jó, ha nem verik meg rendszeresen?
Mielőtt elkezditek szidni a kérdezőt,
közlöm, hogy szex-rovatból másoltam át egy nőszemély kérdését!!
Tehát a kérdése:
""Srácok!
Szerintetek gáz hogy olyan pasi kell nekem aki,
ha nincs igazam akár meg is ver?
Valahogy mindig azok a pasik jöttek be nekem,
akik ha kell, lekevernek egy-egy pofont... ez gáz?
A kérdés kiírásának időpontja: tegnap 20:52
A kérdező kommentje:
... meglepődtem, hogy ennyien kiakadtak...
és nem azt mondom h a pasim részeg és agyonver,
hanem h ha megérdemlek, akkor meg is kapom a pofont.
Volt már ilyen kapcsolatom is, és amúgy jól is működött. A pasim mindig éreztette velem, hogy ki az úr a házban, és szerintem ez normális...""
Mindenkinek más a normális értékrend és élet. Ő szereti, ha verik, ha éppen a párja szerint nem megfelelő a hozzáállása valamihez.
Én speckó nem szeretem, SŐT! 16 éves voltam, amikor a 19 éves barátom úgy megvert - mert éppen rossz napja volt -, hogy a rendőrségen látlelettel kötöttem ki, ahová a kedves ex barátom apukája(!) vitt be, miután lefele menet a lépcsőházban összefutottam vele. Ott megkérdezte mi történt. Elmondtam. Annyit mondott, hogy üljek be a kocsiba a feleségével.
Bírósági ügy lett a történtekből. és 1 évig nem bírtam férfira nézni...
Én is az ellentábort erősíteném...hogy ne legyen tényleg ez általános vélekedés a Nőkről.
Egy Férfi tudja nagyon jól, hogyan éreztesse, hogy Ő hordja a nadrágot. :) Ehhez kizárt, hogy pofon kelljen. Elég ha határozott, magabiztos, védelmező (ahogy írták is már), és szeret.
Nálunk még egy hangos szó sem nagyon hangzik el, nemhogy pofon, mégis felnézek a Páromra :), és szükségem van Rá, biztonságban érzem Magam mellette. Tetszik, hogy ilyen, mindig tudom, hogy Ő hordja a nadrágot, mégse erőszakos, agresszív. Elég a kisugárzása :)
Van egy barátnőm, a volt barátja úgy orrba vágta, hogy eltört az orra, de legkevesebb, hogy elrepedt. Nem derült ki végül, mert a csaj még orvoshoz sem ment el. Nem azért mert nem mert, hanem még Ő védte a barátját, mondván igaza volt. Nem kicsit ki voltam akadva, de nem tehettem semmit. Aztán lett egy másik barát (más okból).
Külső szemmel az a Férfi bármit megtett volna érte, úgy láttam nagyon nagyon szereti. Egyet nem tett meg... nem verte meg, vége is lett hamar a kapcsolatnak, mert szegény srácot hamar kiidegelte. Hát ez van, valakinek úgy látszik ez kell.
30/N
A minap olvastam az újságban, hogy egy nő panaszkodott a férjére, hogy milyen tesze-fosza ember.
""Náluk mindig az van amit én akarok -mondta a nő.
Olyan szánalmas a férjem mint férfi, hogy még egyszer sem ütötte meg soha!""
A hozzászólásokból is látni, hogy nem egyedi az eset.
Vannak nők akik igénylik, vagy kiprovokálják!!
"De ez olyan hülyeség szerintem, hogy azért szereti valaki ha verik mert gyerekkorában is verték. miért akkor élvezte vagy mi???"
Nem, hanem akkor "megtanulta", hogy
1. vele így "foglalkoznak", őt így "szeretik" - más tapasztalat híján így fogta fel gyerekként tudat alatt (adott esetben a teljes figyelmen kívül hagyásnál még a negatív "odafigyelés" is "jobb")
2. azt is "megtanulta", hogy ő ennyit ér, ezt érdemli.
A verő szülők nyilván nem egy önbizalomnövelő háttér.
Ennek a bizonyos nőnek elég furcsa igényei vannak. Nekem egy kicsit a "farkas-hierarchia" jelenségére emlékeztet ez az egész.
Az ember attól ember, hogy képes gondolkodni, és ezzel együtt (kell hogy) jár(jon) az is, hogy a problémákat kulturáltan, intelligens lény módjára tisztázzuk a másikkal. Milyen világ lenne a Földön, ha minden ember ütné-verné egymást meg gereblyét dugna a másik seggébe, ha az asszonynak nincs igaza...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!