Mit tennétek a helyemben? Fog változni ez a helyzet, vagy reménytelen és hagyjam el majd a kisbabával?
Egyenes leszek, nem kertelek!
Biztos jó sok pénze lehet ennek a faszinak, de ez a faszi nem akar tőled semmit. Téged a kapcarongyjának tekint, kihasznál, te vagy az imádott fiai ingyen pesztonkája!
Nem hiszem el, hogy egy felnőtt nő ilyesmit nem lát!
Ez a pasi egy aberrált elmebeteg. Komolyan, ahogy leírtad nem normális. De te sem! És még ilyen mocsoknak szülsz is egy gyereket!
Szerinted az első felesége miért hagyta ott?
Ez a személy egy nárcisztikus önimádó, aki más embert tárgynak tekint (itt téged)te vagy a fiai cselédje és az övé is, és uralkodik is rajtad, ha akarsz mehetsz a gyerekeddel együtt, mert ő nem tart igényt rá és rád sem.
Mondta is: ha nem viselkedsz úgy ahogy ő gondolja, akkor húzhatsz a p**ába.
Én a te helyedben cuccolnék úgy ahogy vagyok!
Ez a pofa tönkre fog téged tenni! Most még csak kihasznál!
Amúgy miért nem védekeztél, hogy ne ess teherbe????
Sziasztok! köszönöm a hozzászólásokat, mindegyikben látom a páromat, és valóban ilyen...sajnos. Azt elmondanám, hogy eleinte olyan volt velem, amilyennek egy ideális pasit képzeltem, mézes-mázas volt, szeretett (legalábbis azt mondta) virágot vett, ajándékokat. Elpanaszolta mindig, hogy neki milyen rossz volt a felesége mellett, mert az mindig hisztizett, semmit nem csinált és milyen jó hogy talált egy ilyen talpraesett nőt mint én, aki szereti a gyerekeit is (alapból gyerekcentrikus vagyok, mert óvónő vagyok), van munkahelyem, házias vagyok, és ez neki milyen fontos. Elmondta hogy a válása után is az ismerősei mind mellette álltak, mert ő olyan jó ember, csak szegény szenved a gyerekek miatt. Na szép lassan megismertem a fiúkat is, ezzel a résszel nem volt gond, mert mindig laza voltam. Aztán jött az összeköltözés.Anyukám, nagymamám is megmondták, ne szolgáljam ki nagyon majd. ne tegyek meg mindent helyette mert a végén már elvárás lesz és olyan leszek mint a cselédje. Én sajnos vak voltam a szerelemtől és persze igyekeztem mindenben a kedvére járni neki és a gyermekeinek is, szó szerint kiszolgáltam őket, ha valamiért nem sikerült jött a szájhúzogatás, a párom pedig vitatkozott, mondván, hogy én is olyan lusta vagyok mint a neje volt? A szomszédokkal mikor el-el beszélgettem, miközben az udvart takarítottam, vagy veteményeztem, mondták, hogy szegény ex is mennyit dolgozott, ha pár percre le is pihent az én kedves párom már szolt is rá, hogy "Hé, még nem látom, hogy befejezted volna amit kell!"
Na szóval a szomszédok szavai kezdték felnyitni a szememet. A gyereket azért vállaltam be, mert úgy éreztem ha ennyire csodálatos apa, akkor majd a közös gyerekünkkel is ilyen lesz. Hát lehet tévedtem:( És az ismerőseim szerint én változtam ebben a kapcsolatban egyedül Ő nem. Én adtam fel a régi életemet, a régi énemet. Régen egy magabiztos, talpraesett csaj voltam, ő pedig egy boldogtalan, nyúzott háziasszonnyá változtatott. Sokszor már semmihez sincs kedvem, pedig a barátnőim próbálnak belém lelket önteni, azt mondják legyek erős, ne foglalkozzak vele miket mond, ha pedig fenyeget hogy mehetek, akkor menjek. Csak olyan nehéz. Egyébként nem gazdag, szóval én előtte sem éltem rosszabbul mint vele, bár akkor nem kellett senkinek elszámolni a fizetésemmel. És persze az is zavar, hogy mindennapos téma a volt feleség ócsárolása, nem szeretném hogy a gyerekem úgy nőjön fel, hogy minden nap ezt hallja. Szóval nehéz ebből kimászni, de erősen gondolkodom rajta, mert amiket írtatok szinte minden nagyon illik erre a helyzetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!