Nők, lányok. Hány ffi van az életetekben aki igazán "nyomot" hagy (ott) benned? Miért pont ő?
Mi benne a különleges?
Nekem két ffi van(volt)fontos az életemben!
Egyik az első nagyszerelem,a második pedig a férjem!
Voltak köztük is,de ők nem számítanak....
Nagyon tetszik a kérdésed :)
Nekem 2 ember van, aki igazán mély nyomot hagyott bennem.
Érdekes, hogy csak a kérdésed láttam gondolkodtam el azon, hogy az első szerelmemmel 2 évig voltam együtt, mégsem vált ki semmilyen érzelmet ha látom.pedig akkor Ő volt a minden..Elmúlt:) Amúgy aki tényleg mély nyomot hagyott bennem, csupán egy nyári kaland volt..mégis Ő az aki megtestesíti számomra a tökéletes férfit (külsőleg) Vele csak alkalmi kapcsolatom volt, egy társaságban voltunk..mégis ma is látom a szemeit magam elött..beleborzongok:) A másik személy pedig a gyermekem apja akivel 5. éve vagyunk együtt.Remélem, hogy sokáig így is maradunk, bár most vannak nehézségek, de azthiszem megoldható:) Igazából ezt a két embert nem is lehet egy kalap alá tenni...az egyik az igazi vonzalmat és szenvedélyt mutatta meg, míg a másik a mély szeretetet, biztonságot, és mindent amit egy társ bizonyíthat egy kapcsolatban. Jó volt ezt leírni, komoylan mondom :)
Egész életemben 5 pasim volt. Közülük 3 hagyott bennem mély nyomot.
Volt egy srác gimis koromban, akivel nagyon szerettük egymást, de a szülei tiltottak egymástól. Pedagógus szülők, én meg csak proligyerek voltam. A vérre menő tiltás miatt nem lehetett komoly a kapcsolatunk, de a mai napig tudunk egymásról. Máig hiszem, hogyha másként alakul, Ő lett volna a másik felem, de annyira másfelé teljesedett ki az életünk, hogy most már sehogy sem működne.
A második az első férjem volt. Nagyon szerettem, majdnem belepusztultam, amikor 3 gyerekkel elhagyott. Mégis jó maradt a kapcsolatunk, ennyi év utn barátként tudok rá tekinteni.
A 3. a férjem. Felvállalt 3 gyerekkel, 9 év után is a tenyerén hordoz, mellette nem csak szerelem, de béke is van.
A maradék két pasit legszívesebben kitörölném az emlékezetemből, mert semmit sem épültem általuk.
1. Középiskolás szerelem, nem volt köztünk semmi, de a mai napig ha meglátom, jön a "pillangók a gyomorban"..
2. Az első barátom. 2évig voltunk együtt, fantasztikus volt, régen láttam, de sokat gondolok rá.
3. A baráti társaságomból való, mai napig jóban vagyok vele, de ő csak barátnak tekint. Vele 2hónapig voltam együtt, de én még mindig szeretem.
4. Tőlem 14évvel idősebb férfi. Nem voltunk együtt, csak a csókig mentünk, de ő is elég mély nyomot hagyott bennem. Szoktam vele találkozni, mindig jó napom van aznap:P
Szóval 4.. szerintem én egy kicsit mindegyikbe szerelmes vagyok:D
Nekem egy sem. Voltak nagy szerelmek az életemben, de én úgy gondolom, hogy én mindig csak jobbat találok és előre fejlődök. Szóval akivel MOST együtt vagyok, ő a legjobb! S a régiek eltörpülnek mellette.
Nem a múltban kell élni...
OFF: Kedves 23:33-as!
A kérdező nem azt mondta, hogy szerelmes az első szerelmébe hanem, hogy mély nyomot hagyott benne.Ki ne emlékezne az első szerelmére?
Nem értem, hogy ezen mit kéne megbeszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!