Mit csináljak? Jogos a haragom?
Régóta vagyunk barátnők..lassan 7 éve. Régebben naponta beszéltünk.De jelenleg van egy barátja és most le se szar. Bulizni se megyünk együtt mert a hétvégéket is együtt töltik emellett egy helyen is dolgoznak :/
Amikor végre sikerült egy csajos estét szervezni akkor is váratlanul elhozta a párját :S Az meg egy levakarhatatlan alak. Az előző barátai rendesek voltak de ez..ez felettébb irritál!
Nem tudom mit csináljak? Nem keresem a barátnőm de ő se keres engem. Eddig próbáltam jóképet" vágni a dolgokhoz de már nagyon idegesít és bánt h egy régi barátságot egy lehetetlen alak miatt feldob..
Mit csináljak? Mondjam meg neki hogy idegesít ez a helyzet, de félek hogy akkor azt hiszi hogy féltékeny vagyok. Közben nem erről van szó csak zavar h ennyire semmibe vesz mostanság.
L/25
Szerintem mindkettőtök hozzáállása gyerekes és éretlen,de inkább a Tiedé,és nem a barátnődé.Az ember 25 évesen már elég felnőtt kellene legyen ahhoz,hogy elfogadja,az Élet már nem csak a bulizásról,a csajos estékről szól,hanem ott a háztartás,házimunka,meló,ezer gond és nyűg,pluszban a párkapcsolatot is ápolni kell.Meg persze ahhoz is fel kéne nőni,hogy az ember beossza az idejét,és szakítson időt a barátainak nevezett emberkékre.
A tanácsom tehát az,hogy próbáljatok meg felnőni a feladathoz,hoyg ezt értelmes emberekként megoldjátok.Már bocs,de nekem ez kicsit ilyen ovis,irigykedős sztory.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!