Jogos a haragom? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Mondjátok azt is hogy ha nem, és kérek indokot is.
Az a helyzet van hogy a párom rettentő féltékeny olyannyira hogy tud jelszavakat, és belépeget!
Viszont szerinte nekem nincs okom annak lennem, de ma észrevettem hogy valami közösségi oldalon nőkre szavazz hogy ki a szép.
Nekem egyáltalán nincs okom??!!Nem tetszek neki??vagy mi a probléma??Ha én ezt tenném már rég kiakadna.
Nekem is rosszul esik, szerintetek mondjam neki vagy hallgassak inkább
Azért haragudni, hogy szavazásokon részt vesz, hogy ki szép, azért nem jogos a harag.
Ártalmatlan ügy.
De azért igenis jogos, hogy annyira nem bízik meg benned, hogy féltékeny, azért is joggal haragszol, hogy igazságtalan, azaz magának nagyobb kontroll enged meg feletted, mint amit neked enged maga felett.
Azért is jogos haragudnod, hogy a jelszavaidat tudja és a nevedben lépeget be helyekre.
Én a helyedben megváltoztatnám a jelszavakat, és felkérném arra, hogy igazságos legyen. Ha ő is szavazgathat, akkor téged is fogjon hosszabb pórázon.
Szerintem jogos.
De ez még mind semmi. Egy korábbi nőm amellett, hogy együtt éltünk, társkeresőkön hirdette magát, amikor rákérdeztem, mindig azt mondta, hogy csak féltékennyé akar tenni. De egyszer megelégeltem és megszidtam miatta, fenyegettem, hogy otthagyom. De amit ezért tőle és a paraszt apjától kellett hallgatnom, azért más úgy rúgta volna ki, hogy a lába sem éri a földet. Egyszer azután valahogy kiderült, hogy félrekufircolt, na akkor elzavartam a fenébe, a poén az, hogy megint én lettem a rossznak beállítva, de ez akkor már nem tudott érdekelni.
Szerintem az ilyen cirkuszokat ne várd meg, inkább szedd a sátorfádat, főleg, mert a párod ilyen kétszínű. Soha nem bízhatsz meg benne. Keress és találsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!