Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy 30 feletti nő akinek...

Ha egy 30 feletti nő akinek nincs gyereke még elveteti a babát az nagyon gáz? Mi a véleményetek.

Figyelt kérdés
Indok: A férj bármikor meghalhat mert már nyudijas lehet 2 év 10 év akár 30 is ha hosszu életü de bizonytalanság van. pénz nincs. nőnek lakása sincs férfinak van lakása de attol még a nő nem tudná eltartani a gyereket ha a férfi meghalna.nagyon szegény családbol valo nagymama tele adósággal stb.a kismamanak is 2 millio az adossaga
2011. ápr. 22. 13:50
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
33%

ma 14:41

Tényleg, akkor jobb kikapartatni....

2011. ápr. 22. 15:06
 22/25 anonim ***** válasza:
76%
Az örökbeadással van egy pár gond: a gyerek lelki beteg is lehet, mert megtudja (itt is hány ilyen kérdés volt és ki volt idegileg), vagy örökbe se tudják fogadni, így is nehéz annak, aki szeretne így magának.
2011. ápr. 22. 16:33
 23/25 anonim ***** válasza:
67%

és az nem lehet egyébként, hogy pozitìvan hat a baba az apàra?

Anyàmat 3 hònaposan passzolta le az anyja az anyu dédijének, aki akkor volt kb 70 és azzal, hogy ùj feladatot kapott a dédi teljesen megerôsôdôtt és nagyon szép kort élt meg... Nem mondom, hogy ha anyu nem lett volna neki ott akkor nem élt volna eddig, de ki tudja? amùgy én is emlékszem rà, ô volt 96 éves, anya 22 én meg 4 amikor elment...

2011. ápr. 22. 16:39
 24/25 anonim ***** válasza:
79%

Felesleges örökbeadáson gondolkodni, ha még megszakítható a terhesség. Ott az a rengeteg állami gondozott gyerek, inkább az ő családjuknak kellene ezt a lelki szöveget nyomatni, hogy mondjanak le a gyerekükről, ha már eltartani nem tudják, és legyen esélyük nekik is boldog családban élni. Vagy csak az újszülött érdemel családot, az 5 éves már nem is gyerek?

Én nem ítélem el az abortuszt, eleve rossz körülmények közé nem szabad megszülni egy babát. Más kérdés, hogy én a kérdéses nő helyében megtartanám.. 30 felett nem vetetném el, ha addig nem áll a hátam mögött stabil háttér, akkor később sem fog, gyermeket pedig mindenképp szeretnék, és ha a férfi halála után a lakás a feleségre/gyerekre száll, annak az árából ki lehet fizetni a tartozásokat és marad belőle másik lakásra/albérletre vagy amihez kell. Szerintem ha ez a nő nem tartja meg ezt a babát, soha az életben nem lesz másik gyereke. Ettől a férfitól biztosan nem, az ő halála után egy új kapcsolatból pedig már azért nem, mert kifut az időből.. Ha ez számára nem probléma, akkor viszont tényleg nem érdemes megtartani, mert nem lenne belőle jó anya, nem vágyik anyává lenni.

2011. ápr. 22. 18:27
 25/25 anonim ***** válasza:
Megtartottad a babàt? Hogy vagy most?
2018. máj. 9. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!