Ha egy 30 feletti nő akinek nincs gyereke még elveteti a babát az nagyon gáz? Mi a véleményetek.
Ebben szerintem mindenki maga dönt.
Én csak azért vagyok dühös, mert manapság már nem kell teherbe esni, ha valaki nem akar.
Ne vetesd el, inkább add örökbe!!
Hidd el, nyugodtabb lenne a lelkiismereted, ha megadnád annak a picinek a lehetőséget, hogy éljen, és szeressék.
Én nem tudom, a gyerektől sajnáljátok az életet, vagy azoktól a nőktől a gyereket,akik nem szülhetnek?
Annyira sok az ellenzője az örökbeadásnak, engem meglep.
Mindig az a történet jut eszembe, amikor két asszony Salamon király elé járul, mert nem tudják eldönteni, hogy kié a gyerek. A király azt feleli, vágják ketté, és akkor mindkettőjüké. Az igazi anya erre azt mondja: akkor inkább legyen a másik asszonyé...
És a férfi halála után nem öröklöd a lakást?
Mert ha igen, szerintem akkor nincs akkora baj.
de ha nem, akkor szerintem is el kell szegényt vetetni:(
Legyek 0%-ban "hasznos" de én megtartanám!
Már több gyereke nem lesz ennek a nőnek ha feltételezzük hogy terhes most,így megtartanám hisz nem szeretnék meghalni úgy hogy ne érezzem milyen anyának lenni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!