Hogy lehet hogy 2 nagyon kedves embernek, mind a 3 gyereke tuskó?
Mondjuk 8-9 évvel ezelőtt a középsővel volt egy kis "veszekedésem", mert ő is azzal akart barátkozni akivel én, és mindig féltékenyek voltunk egymásra, de bsszus ez már olyan régen volt...Azóta haragudhat rám? És a tesójai is?
22/L
Te nagyokos utolsó.
Hol írtam, hogy az ablakból lestem őket? Konkrétan a járdán sétáltam az autójuk felé, akkor szálltak be. Deee biztos én voltam a hibás mert arra mentem ahol ők voltak. Jajjj...
Sehogy.
Valalmi nem stimmel - valószínűsítem, hogy a szülőknél van a baj. Az, hogy kívülről hogyan viselkednek, nem jelent semmit. Talákozol velük X időnként, akkor mindig kedvesek és mosolygósak ÉS? Azt meg lehet játszani is. De ki tudja mi van a feszín alatt? Nyílván az, ami mindhárom gyereken látszik.
Ha csak egy gyerek volna ilyen neveletlen kis tuskó, azt mondanám, lehet, hogy a genetikai vicc ezt dobta ki, és/vagy ezen a gyereken csattant a többgenerációs pszichés szemét. De mindhárom gyerek esetén bizos, hogy a szülőkkel van a baj - akkor is, ha az nem látszik a felszínen.
Miért nem olvastok szépirodalmat, klasszikus krimit, ami legalább kicsit segítene az emberismeretben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!