Ha egy 30 feletti nő akinek nincs gyereke még elveteti a
babát az nagyon gáz? Mi a véleményetek.
Figyelt kérdés
Indok: A férj bármikor meghalhat mert már nyudijas lehet 2 év 10 év akár 30 is ha hosszu életü de bizonytalanság van. pénz nincs. nőnek lakása sincs férfinak van lakása de attol még a nő nem tudná eltartani a gyereket ha a férfi meghalna.nagyon szegény családbol valo nagymama tele adósággal stb.a kismamanak is 2 millio az adossaga
Kedves előző miért ne lehetne több gyereke? Mégcsak 30 feletti.
2011. ápr. 22. 14:16
12/25 anonim válasza:
ma 14:07
Ez nem is így történik:))
Nem az örökbefogadó dönt a gyerek sorsáról, hanem az anyja. Vagy megöli (mert szerintem ez az), vagy örökbe adja egy párnak, aki imádni fogja, és meg fog adni mindent a gyereknek.
Még mindig jobb a második, nem?
2011. ápr. 22. 14:17
13/25 anonim válasza:
Ha most elveteti mert fél hogy az apa meghal akkor szerinted később megtartaná a gyereket??!!??!
2011. ápr. 22. 14:18
14/25 anonim válasza:
Nem gáz, de akár a férfinak egy életbiztosítással simán bevállalnám. Meg a gyermeke fog örökölni utána, ha megszületik.
2011. ápr. 22. 14:19
15/25 anonim válasza:
Én ha mindenképpen le kellene róla mondanom, akkor inkább az örökbe adást választanám. De megnézném a lehetőségeket, hogy ez jó lenne-e a babának. Semmiképpen sem vetetném el, csak ha nincs olyan lehetőség amiben boldog lehetne.
2011. ápr. 22. 14:19
16/25 anonim válasza:
Nem gáz szerintem. 38, és 41 évesen is szülhet, ha akkor lesz itt számára a megfelelő idő (és a megfelelő korú férj), és akkor lesz az anyagi háttér megfelelő.
2011. ápr. 22. 14:22
17/25 anonim válasza:
A képmutató elítéli, a normálisan gondolkodó megérti. Az indoklása kicsit gyenge, gondolom a valódi ok az, hogy nem is szeretne gyereket.
Két dolgo van, amiért egy nő mindenre képes: hogy legyen, vagy ne legyen gyereke.
2011. ápr. 22. 14:26
18/25 anonim válasza:
szerintem az a gáz, hogy itt kérdezed. a férjedtől kéne kérdezned mit tegyetek, nem velünk megvitatni.
Te életed, te anyagi helyzeted és a legfőbb: egy pici életről van szó!
az jön le, hogy nem akarsz gyereket, kifogás van bőven, egy érvet nem írtál a megtartás mellett, szóval így végképp nem értem minek kérdezed?
2011. ápr. 22. 14:39
19/25 anonim válasza:
Nem jobb az örökbeadás. Akit egy kicsit is érdekel a gyerek életének minősége, nem pedig a ténye, az utánanézhet. Az anyaméhben eltöltött 9 hónap alatt ki kell alakulnia egy kötődésnek a baba és az anya közt. A testedben hordod, ennél nagyobb intimitást elképzelni lehetetlen. Egy a véretek, és a baba érzi, ha boldogan várod, és azt is, ha egyáltalán nem akarod. Ilyet pedig nem kívánnék senkinek.
2011. ápr. 22. 14:41
20/25 anonim válasza:
nemlehet sok eszed ha felhalmoztál ennyi addóságot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!