Jól látom, hogy a mai világba teljesen másodlagos, hogy egy lány tud-e főzni, mosni, varrni, takarítani?
22:11
Kapcsolattól függ. Ha valaki csak azért akar egy kapcsolatot, hogy legyen mellette valaki, aki főz, mos, takarít rá, akkor igen, számít. De csak akkor.
De amúgy hidd el, nem. Volt egy pár kapcsolatom, de soha nem számított.
Persze, ha már összeköltözött két ember, biztos vannak olyan elvárások, hogy akkor tanuljon már meg a lányzó összeütni valami egyszerűbb kaját, meg ne hagyja, hogy szaladjon a lakás, de ezt mindenki meg tudja tanulni.
De miért is számítana ilyen szempontból a kapcsolat előtti időszak? Úgy értve, hogy mondjuk a lány nem tudott előtte főzni, viszont a párja kedvéért megtanul. Miért indulna ő hátránnyal olyannal szemben, aki már eleve tud főzni?
Sőt, szerintem még jól is esik sok pasinak, hogy a párja az ő kedvéért tanul meg és csinál meg olyan dolgokat, amiket eddig még nem.
Úgyhogy szerintem, ha valakiben megvan a hajlandóság, bár még ügyetlenke, egy normális kapcsolatban nem indul hátránnyal.
Én sokáig titkoltam szándékosan, hogy képes vagyok teregetni, mosogatni és főzni. Sokszor úgy éreztem, ezek a tulajdonságaim fogtak meg egy férfit. Házasság céljából nem is utolsó szempont.
Ha viszont azt szeretnéd, hogy a partner szerelmes legyen beléd, akkor ezt az első pár randin illik eltitkolni. Én végül titkoltam ezt jó pár hónapig. A férjem azt hitte anno, én egy ruhadarabot se tudok betenni a mosógépbe, de fütyült rá. Tetszett neki, hogy csinos vagyok, szórakoztató és az ágyban sem rest. Aztán leesett az álla, mikor csináltam neki egy barnamártásban készült bélszínt pirított almás körettel. És mikor felajánlottam, hogy kivasalom az ingét, nem akart hinni a fülének. Azóta persze sajna elkényeztettem, már én vagyok aki mosogat, vasal, porszívózik stb. De nem ezért van velem, és engem megnyugtat, hogy nem ezért vett feleségül.
Eddigi repertoáromból ez a legműködőképesebb kapcsolat. A férfi felvehet takarítónőt, aki még mos és vasal is. Rendelhet ételt... DE!: elégedett kell lennie a szexuális partnerével, mert igen megsértődnék, ha ott fizetne be valami szolgáltatásra. Az meg hogy hogy nézek ki mellette.. az is fontos neki amúgy, de ugye az évek múlásával senki nem marad gyönyörű sajnos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!