Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól látom, hogy a mai világba...

Jól látom, hogy a mai világba teljesen másodlagos, hogy egy lány tud-e főzni, mosni, varrni, takarítani?

Figyelt kérdés
Szerintetek mennyiben befolyásolja a fiúkat, ha egy lány otthon van az ilyen dolgokban?
2011. ápr. 21. 10:24
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:

22:11

Kapcsolattól függ. Ha valaki csak azért akar egy kapcsolatot, hogy legyen mellette valaki, aki főz, mos, takarít rá, akkor igen, számít. De csak akkor.

De amúgy hidd el, nem. Volt egy pár kapcsolatom, de soha nem számított.

Persze, ha már összeköltözött két ember, biztos vannak olyan elvárások, hogy akkor tanuljon már meg a lányzó összeütni valami egyszerűbb kaját, meg ne hagyja, hogy szaladjon a lakás, de ezt mindenki meg tudja tanulni.

De miért is számítana ilyen szempontból a kapcsolat előtti időszak? Úgy értve, hogy mondjuk a lány nem tudott előtte főzni, viszont a párja kedvéért megtanul. Miért indulna ő hátránnyal olyannal szemben, aki már eleve tud főzni?

Sőt, szerintem még jól is esik sok pasinak, hogy a párja az ő kedvéért tanul meg és csinál meg olyan dolgokat, amiket eddig még nem.

Úgyhogy szerintem, ha valakiben megvan a hajlandóság, bár még ügyetlenke, egy normális kapcsolatban nem indul hátránnyal.

2011. ápr. 21. 22:34
 42/47 anonim ***** válasza:
22:07: akkor azt magyarazd mar el, hogy az miert van, hogy adott egy 50-es no, aki takaritono, de annyit csinal, hogy egyszer minden szoban (20 van egy folyoson) vegighuzza a felmosorongyot (a vizet sem csereli ki kozben) es ha raszolnak, akkor azt mondja, hogy o a legjobb kepessegei szerint takarit. Nem tanult meg sosem takaritani, neki ilyen feluletesen idegzodott ez be. Ez a takaritos sztori pedig az en kollegiumombol szarmazik, ott nem 1-2 no takaritott ilyen modon, ami inkabb bemaszatolas, mint takaritas. Na most en ezt nem nevezem takaritasnak, tehat ha valaki ennyit csinal, az nalam nem takaritas. Nem vagyok tisztasagmanias, de - ahogy mar irtam - eltartott egy darabig, mig megtanultam, hogy hogyan kell igazan hatekonyan, jol takaritani. Takaritas es takaritas kozott eg es fold lehet a kulonbseg. Nem arrol van szo, hogy nem fogja meg a seprut, a felmosot vagy akarmit, hanem arrol, hogy nem hasznalja jol. Gyakorlassal sok dologra rajon az ember.
2011. ápr. 21. 23:49
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, miért a lánynak kell megtanulnia összeütnie pár egyszerűbb kaját. A fiúk a péniszüktől nem férnek a tűzhelyhez, vagy mi?
2011. ápr. 21. 23:50
 44/47 A kérdező kommentje:
Szerintem azon kár is vitatkozni, hogy tudás kell-e hozzá vagy nem tudás, mert nem mindegy, hogy az ember tud-e krumplit pucolni, és húszat pucol-e meg, míg a másik egyet. A kérdés, hogy elvárás-e.
2011. ápr. 22. 08:23
 45/47 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, Te ugye egy házias lány vagy, akinek még nincs férje?
2011. ápr. 22. 09:13
 46/47 anonim ***** válasza:
Nem tudom, hogy egy átlagpasinál elvárásnak számít-e, de én biztos nem jönnék össze olyan férfival, aki elvárja hogy főzzek-mossak-takarítsak rá. Ha ezt akarja, akkor vegyen cselédet, én nem vagyok az.
2011. ápr. 22. 10:55
 47/47 anonim ***** válasza:

Én sokáig titkoltam szándékosan, hogy képes vagyok teregetni, mosogatni és főzni. Sokszor úgy éreztem, ezek a tulajdonságaim fogtak meg egy férfit. Házasság céljából nem is utolsó szempont.

Ha viszont azt szeretnéd, hogy a partner szerelmes legyen beléd, akkor ezt az első pár randin illik eltitkolni. Én végül titkoltam ezt jó pár hónapig. A férjem azt hitte anno, én egy ruhadarabot se tudok betenni a mosógépbe, de fütyült rá. Tetszett neki, hogy csinos vagyok, szórakoztató és az ágyban sem rest. Aztán leesett az álla, mikor csináltam neki egy barnamártásban készült bélszínt pirított almás körettel. És mikor felajánlottam, hogy kivasalom az ingét, nem akart hinni a fülének. Azóta persze sajna elkényeztettem, már én vagyok aki mosogat, vasal, porszívózik stb. De nem ezért van velem, és engem megnyugtat, hogy nem ezért vett feleségül.

Eddigi repertoáromból ez a legműködőképesebb kapcsolat. A férfi felvehet takarítónőt, aki még mos és vasal is. Rendelhet ételt... DE!: elégedett kell lennie a szexuális partnerével, mert igen megsértődnék, ha ott fizetne be valami szolgáltatásra. Az meg hogy hogy nézek ki mellette.. az is fontos neki amúgy, de ugye az évek múlásával senki nem marad gyönyörű sajnos...

2011. ápr. 22. 12:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!