Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l
Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.
A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)
Mit csináljak vele éjfélig?:S
(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)
felhívtam azt mondta, h menjek át az o.társamhoz 2 lépcsőházzal arrébb lakik,ugyh. átmegyek,köszönöm a sok segítséget=)
Amúgy mostanában emlegeti a raszta hajat, h olyat szeretne meg minden, és én azt hallottam, h a rasztások drogoznak:S
ez lehet, h igaz a tesómra?
Am anya azt mondta, h csörgessem meg, ha átértem az o.társamhoz és apa meg mondta neki, h ne várja meg amig hazaérnek...
Nagyon Szépen köszönöm a segítségeteket!:)
Utolsó előtti:Nagyon aranyos vagy=)=)=)=)
Nem akarok ünneprontó lenni meg semmi, de 18 éves kamasz fiúról van szó, aki nem feltétlenül drogozott azért mert csúnyán beszél a húgával. Sokkal valószínűbb, hogy valami nagyon bántja, és rossz kedve van, és ezért ilyen agresszív. A húgán meg le tudja vezetni a dolgot. Én is szörnyű kamasz voltam, undorítóan beszéltem a tesóimmal. Nem vagyok rá büszke, de soha nem bántottam volna őket, hiába fenyegetőztem esetleg.
Ezt csak azért írom, mert sokan írták, hogy mássz ki az ablakon meg stb.. Kicsit túlzásnak tűnt.
De ez csak az én véleményem, nem jelenti azt feltétlen, hogy igazam is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!