Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mond ilyeneket a tesóm?...

Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l

Figyelt kérdés

Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.

A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)

Mit csináljak vele éjfélig?:S

(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)

2011. ápr. 20. 17:47
1 2 3 4 5
 31/41 A kérdező kommentje:

felhívtam azt mondta, h menjek át az o.társamhoz 2 lépcsőházzal arrébb lakik,ugyh. átmegyek,köszönöm a sok segítséget=)

Amúgy mostanában emlegeti a raszta hajat, h olyat szeretne meg minden, és én azt hallottam, h a rasztások drogoznak:S

ez lehet, h igaz a tesómra?

Am anya azt mondta, h csörgessem meg, ha átértem az o.társamhoz és apa meg mondta neki, h ne várja meg amig hazaérnek...

2011. ápr. 20. 18:47
 32/41 anonim ***** válasza:
De azt mondtad,hogy nem enged ki a házból!Hogy tudsz akkor kimenni?
2011. ápr. 20. 18:49
 33/41 anonim ***** válasza:
Hál'Istennek! Írj majd légy szíves holnap, hogy mi lett a dologból!
2011. ápr. 20. 18:49
 34/41 A kérdező kommentje:
Anya addig nem teszi le a telefont, ameddig a saját hangomat nem hallja, h elmentem=)
2011. ápr. 20. 18:50
 35/41 anonim ***** válasza:
Vigyázz Magadra Prücsök!
2011. ápr. 20. 18:50
 36/41 anonim válasza:
Vigyázz magadra!
2011. ápr. 20. 18:51
 37/41 anonim ***** válasza:
egyelek meg :) remélem nem lesz bajod
2011. ápr. 20. 18:54
 38/41 A kérdező kommentje:

Nagyon Szépen köszönöm a segítségeteket!:)

Utolsó előtti:Nagyon aranyos vagy=)=)=)=)

2011. ápr. 20. 18:54
 39/41 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti előtti utolsó előtti, utolsó=)=)=)=) mindenkinek, de tényleg megyek, sziasztok!=)=):)
2011. ápr. 20. 18:55
 40/41 anonim ***** válasza:

Nem akarok ünneprontó lenni meg semmi, de 18 éves kamasz fiúról van szó, aki nem feltétlenül drogozott azért mert csúnyán beszél a húgával. Sokkal valószínűbb, hogy valami nagyon bántja, és rossz kedve van, és ezért ilyen agresszív. A húgán meg le tudja vezetni a dolgot. Én is szörnyű kamasz voltam, undorítóan beszéltem a tesóimmal. Nem vagyok rá büszke, de soha nem bántottam volna őket, hiába fenyegetőztem esetleg.

Ezt csak azért írom, mert sokan írták, hogy mássz ki az ablakon meg stb.. Kicsit túlzásnak tűnt.

De ez csak az én véleményem, nem jelenti azt feltétlen, hogy igazam is van!

2011. ápr. 20. 19:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!