Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mond ilyeneket a tesóm?...

Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l

Figyelt kérdés

Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.

A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)

Mit csináljak vele éjfélig?:S

(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)

2011. ápr. 20. 17:47
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

Negyedik vagy hányadik is én voltam...

Figyelj, ez nagyon nem normális... Ha kezdene bedurvulni, segélyhívó (telefonszám: 112) vagy rendőrség (telefonszám: 107)

Ha nincs pénz a telefonodon, ezeket úgy is fel lehetett hívni!

2011. ápr. 20. 18:33
 22/41 anonim ***** válasza:
Ha akarod írd meg nekem privátban az anyukád vagy apukád telefonszámát és írok én nekik sms-t, hogy hívjanak fel
2011. ápr. 20. 18:33
 23/41 anonim ***** válasza:

18:29-es vagyok.

Neten is írhatsz ha fent van neked közösségi portálon,msn-en,akárhol egy szomszédod,rokonod,barátod,hogy jöjjenek fel hozzád!Ha valaki csönget a kapuban,vagy kopogtat,akkor muszáj lesz valamit tennie,ajtót nyitnia,vagy valami!Írd meg,hogy nagy a baj,aki tud,menjen el hozzád!

2011. ápr. 20. 18:35
 24/41 A kérdező kommentje:
de nem látszik rajta, hogy drog hatása alatt lenne, megtaláltam a régi telefonom kártyáját amin van 500 ft, felmerjem hívni anyát?Nehogy bajom legyen belőle:S
2011. ápr. 20. 18:36
 25/41 anonim ***** válasza:
Hívd fel, de csak halkan beszélj, nehogy meghallja a bátyád! Az ajtód pedig legyen zárva, nehogy rád törje!
2011. ápr. 20. 18:37
 26/41 anonim ***** válasza:
Szólj Anyukádnak. Csak próbálj úgy,hogy ne hallja!
2011. ápr. 20. 18:37
 27/41 A kérdező kommentje:
oké, felhívom.Megírom majd, h mit mondott.
2011. ápr. 20. 18:38
 28/41 anonim ***** válasza:
Zárd be az ajtódat,ha kell torlaszold el valamivel!És inkább lehet sms-t kellene írnod,nem hívni,mert azt meghallhatja!
2011. ápr. 20. 18:39
 29/41 anonim ***** válasza:
Ha anyukád már vonalban van és akkor balhézik a tesód, úgyis hallani fogja és maga hívja ki a rendőröket. Hívd fel nyugodtan és mondd el neki, hogy mi van!
2011. ápr. 20. 18:43
 30/41 anonim ***** válasza:
Írj valamit, kérlek, remélem nem hallotta meg a bátyád, hogy telefonálsz!
2011. ápr. 20. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!