Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l
Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.
A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)
Mit csináljak vele éjfélig?:S
(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)
Negyedik vagy hányadik is én voltam...
Figyelj, ez nagyon nem normális... Ha kezdene bedurvulni, segélyhívó (telefonszám: 112) vagy rendőrség (telefonszám: 107)
Ha nincs pénz a telefonodon, ezeket úgy is fel lehetett hívni!
18:29-es vagyok.
Neten is írhatsz ha fent van neked közösségi portálon,msn-en,akárhol egy szomszédod,rokonod,barátod,hogy jöjjenek fel hozzád!Ha valaki csönget a kapuban,vagy kopogtat,akkor muszáj lesz valamit tennie,ajtót nyitnia,vagy valami!Írd meg,hogy nagy a baj,aki tud,menjen el hozzád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!