Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l
Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.
A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)
Mit csináljak vele éjfélig?:S
(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)
18:15-ös vagyok.
Már ne haragudj,de mit keresel még otthon?Látszik a leírásodból,hogy most pillanatnyilag meg van zavarodva,valami nem százas nála.Ami azt jelenti,hogy te lehet,hogy veszélynek vagy kitéve!Lehet,hogy lenyugszik,és nem csinál semmit,és békén hagy,de az is lehet,hogy nem csak szavakkal bántana.Akár öregek laknak a szomszédban,akármi,jóérzésű emberek megértik a helyzetet,és megengedik,hogy náluk legyél amíg nem jönnek a szüleid,vagy legalább telefonálj anyukádéknak!
Hát, a belvárosban, de nem enged ki, se sehová mondjuk:(
Még ha wc-re is mek akk azt kérdezi,h hova megyek?
Nem tudok semmit sem csinálni...:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!