Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mond ilyeneket a tesóm?...

Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l

Figyelt kérdés

Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.

A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)

Mit csináljak vele éjfélig?:S

(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)

2011. ápr. 20. 17:47
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
A tesód egy idióta barom, aki képes a 11 éves húgát baaszogatni. Mondd meg neki, hogy nagykorú és szálljon le rólad.
2011. ápr. 20. 18:20
 12/41 anonim válasza:
Hol laksz? :S
2011. ápr. 20. 18:21
 13/41 A kérdező kommentje:
kihúzta sajnos a vezetékest, mondtam, hogy légyszíves ha megkérhetlek a borsófőzeléket hagyd kint és azt mondta, de nagyon ijesztő hangon, hogy kutya nem ugat, nem hallottam még ilyen hangot, félek mindig amikor erre jön:S
2011. ápr. 20. 18:24
 14/41 A kérdező kommentje:
utolsó:Nyíregyháza:D(ha vki nem érti akk szpari)
2011. ápr. 20. 18:26
 15/41 anonim ***** válasza:
Na jó, most már tényleg kezdek én is aggódni érted. Tényleg húzz el otthonról. Mindegy, hogy nincs a közelben barátod, biztos van szomszéd néni, akivel jóban vannak a szüleid. Csöngess be, és mondd el mi van a bátyáddal és kérd meg hadd maradhass ott. Vagy a nagyszüleid messze laknak nagyon?
2011. ápr. 20. 18:27
 16/41 anonim ***** válasza:

18:15-ös vagyok.

Már ne haragudj,de mit keresel még otthon?Látszik a leírásodból,hogy most pillanatnyilag meg van zavarodva,valami nem százas nála.Ami azt jelenti,hogy te lehet,hogy veszélynek vagy kitéve!Lehet,hogy lenyugszik,és nem csinál semmit,és békén hagy,de az is lehet,hogy nem csak szavakkal bántana.Akár öregek laknak a szomszédban,akármi,jóérzésű emberek megértik a helyzetet,és megengedik,hogy náluk legyél amíg nem jönnek a szüleid,vagy legalább telefonálj anyukádéknak!

2011. ápr. 20. 18:29
 17/41 anonim ***** válasza:
Vagy menj át telefonálni a szomszédhoz, és szólj a szüleidnek!
2011. ápr. 20. 18:30
 18/41 A kérdező kommentje:

Hát, a belvárosban, de nem enged ki, se sehová mondjuk:(

Még ha wc-re is mek akk azt kérdezi,h hova megyek?

Nem tudok semmit sem csinálni...:'(

2011. ápr. 20. 18:30
 19/41 anonim ***** válasza:
Csörgetni sem tudod a szüleidet? :(
2011. ápr. 20. 18:31
 20/41 anonim ***** válasza:
Ablakon kimászni nem tudsz úgy, hogy ne vegye észre?
2011. ápr. 20. 18:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!