Miért mond ilyeneket a tesóm? 11/l
Ma hazajött(anyáék nincsenek itthon éjfélkor jönnek kb.)és kérdezte, h mennyi kenyér van mutattam, h ennyi mondta, h kérjek mamától pénzt, és veszünk és majd reggel odaadjuk mamának.Mondtam, h én nem akarok tőle kérni, leku.rvázott, leri.ngyózott, meg hozzám vágta a kést.
A telefonomon nincsen pénz, sem sms-t nem tudok küldeni, hogy tudnám elérni anyáékat?(nincs e-mail,csak telefon, de én azt nem tudom felhívni, mert nem.)
Mit csináljak vele éjfélig?:S
(holnap már szünet azért leszek fent sokáig)
mindig így szokott veled viselkedni, vagy csak ma lett hirtelen ilyen?
ha általában igen, akkor jobb lenne, ha beszélnél vele, mond meg neki, hogy rosszul esik neked, ha így beszél veled...az is lehet, hogy ma történt vele valami, ami igencsak felzaklatta... a lényeg, hogy ma ne nagyon foglalkozz vele, nehogy nagyon eldurvuljon a helyzet.. ha más megoldás nincsen, beszélj a szüleiddel róla
Második válaszoló vagyok.
Tényleg úgy látszik,hogy most "el van borulva" az agya.Ne provokáld,ne mondj neki semmit!Nagymamád messze lakik?Nem muszáj,hogy barátnőd,de egy kedvesebb,normálisabb szomszédhoz is átmehetsz!
18:06-os vagyok.
Nem tudom,én a helyedben nem biztos,hogy otthon maradnék.
Ha valaki alkoholos,vagy kábítószeres befolyásoltság alatt van,akkor bármit tehet akár akaratán kívül is.Éjfél meg még elég messze van.De te tudod.
irj néha hogy jól vagy e!
semmiképp ne provokáld, mert a végén bántani fog
vezetékes telefonotok nincsen? azon felhívhatnád anyukádékat
vagy nem vagytok t-mobile-osok?
ott tudsz egy visszahívó sms-t küldeni ha nincsen pénz a kártyádon
irj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!