Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e olyan dolog az életedben...

Van-e olyan dolog az életedben, amire nagyon vágynál/vágytál, de nem teljesült (még), ha igen mi az?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 10:24
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

Köszi, de sokan válszoltatok! A fiatal lánynak üzenem, elfog jönni a szerelem, ne féljen!!!!

Hogy az én vágyamról is írjak! Nekem is a kezemben volt a boldogság, de kiszökött, rajtunk kívülálló okokból. Én már feladtam, hogy boldog legyek! Anyagi javak megvannak, két szép gyerek, akik lassan felnőttek, de boldog nem vagyok és félő, hogy már nem is leszek! :(

2011. ápr. 20. 11:46
 32/40 anonim ***** válasza:
Én gyors regenerálódást szeretnék, állati ösztönöket és adamantium csontvázat és karmokat, de sajnos ez sose lesz meg :(
2011. ápr. 20. 11:53
 33/40 anonim ***** válasza:
Kicserélni a testem egy egészségesre, meg ha már lehet, akkor lehetne véknyabb dereka és combja, mint a "mostani testemnek" :D
2011. ápr. 20. 12:06
 34/40 anonim ***** válasza:
ami már jó ideje aktuális vágyódás az inkább "ki" mintsem "mi". az a hajó az előtt elment mielőtt megállt volna... ha csak túltenném magam rajta az is elég lenne már. x évet kitörölnék az életemből :(
2011. ápr. 20. 14:56
 35/40 anonim ***** válasza:

Nekem is "valaki" volt, egy éve közös kurzusra jártunk, egymás mellett ültünk.

Jó volt mellette, de mire annyira összebarátkoztunk volna h kezdeményezzek vége lett a kurzusnak. :(

Aztán már nem akartam ismeretlenül megkeresni mert nem volt egyértelmű h én is tetszek e neki. :(

Azóta is hiányzik. :(

2011. ápr. 20. 15:38
 36/40 anonim ***** válasza:

Én mindig szerető szülőkre vágytam: tudod, olyanra, akikhez oda lehet bújni, ha baj van, mert megvigasztalnak, akik meghallgatják a problémáidat, akiket érdekel, hogy mi van veled és akik együtt nevetnek és örülnek veled.

Csak ennyit szerettem volna...

2011. ápr. 20. 16:58
 37/40 anonim ***** válasza:
Nevetséges, de én topmodell szerettem volna lenni-de csak 158cm vagyok, vagy balettművész-de pufi kislány voltam. Ennyit a megvalósíthatatlanról. Szeretnék még 2 vagy 3 gyereket, a meglévő egy mellé, de a mostani helyzetben lehet, hogy egyke marad, mert ebbe az országba nem merek szülni...szeretnénk végre önálló lakást is, esküvőt jövőre, és jelen pillanatban azt a percet szeretném a legjobban, amikor elbúcsúzok a vizsgáztatóktól az államvizsgán:)
2011. ápr. 20. 20:46
 38/40 m68 válasza:
egy örökműhely... :) persze most egy nem örök is jól jönne, de hát mindenhol nagyon drága a bérlet... :(
2011. ápr. 21. 03:38
 39/40 anonim válasza:

Örüljünk minden apróságnak! :)

A pozitív paranoia jó tulajdonság. Először kis célok, aztán nagyobbak, és így szépen sorban előre. Adok-kapok játék, ahol a túlzott adakozás és a nem elfogadás csapdáit ki kell kerülni persze.

Nekem még cél a szép vidéki ház és a család (hitel és gyerektartások nélkül :))).

Nulla adósságot és pozitív cashflow-t mindenkinek!

2011. ápr. 21. 11:08
 40/40 anonim ***** válasza:

A gondtalan, boldog élet. Csak egyetlen hét, amikor semmi rossz nem történik, letehetjük a vállunkon cipelt súlyt.

Van egy csodás férjem, egy gyönyörű fiam, aránylag jól élünk, és ezzel elégedett is vagyok.

De egy igaz barátot, aki sosem hagy cserben, normális szülőket nagyon szeretnék. Sajnos olyan sok rossz történt már velem, hogy nem tudok igazán örülni az apróságoknak és borúsan látom a jövőt.

Talán legjobban arra vágyom, hogy megváltozzak, noha akkor nem önmagam leszek, épp ez volna a cél, de sokkalta nehezebb, mint azt az ember gondolná.

2011. ápr. 21. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!