Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e olyan dolog az életedben...

Van-e olyan dolog az életedben, amire nagyon vágynál/vágytál, de nem teljesült (még), ha igen mi az?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 10:24
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
53%

En 2 dologra vagyom nagyon.Az egyik hogy megnagyobbitassam a mellem.Es a masik hogy sajat uzletem legyen.

Remellem osszejon majd valamelyik :)

2011. ápr. 20. 10:41
 12/40 anonim ***** válasza:
88%
Egy szeretö Nöre vágyom és a jövöben ikrek babákra.
2011. ápr. 20. 10:42
 13/40 Kései Sirató ***** válasza:
87%
Én mindig arról álmodtam, hogy lesz egy szép kislányom. Nem jött össze. 2 fiam van. Imádom őket, de hiányzik az a kislány, akiről annyi álmot szőttem és aki soha nem is fog megszületni már.
2011. ápr. 20. 10:43
 14/40 anonim ***** válasza:
85%
egy olyan munka, munkahely, ahol tudnék képességeimnek megfelelően dolgozni,elvárják és hagynak is dolgozni és megbecsülik ...annyira szeretném...és annyira nem megy, hogy már többször éreztem, feladom,
2011. ápr. 20. 10:47
 15/40 anonim ***** válasza:
88%

Az hogy anyu és apu szeressék egymást és legyünk megint egy család.

De ez már soha sem teljesülhet. :(

2011. ápr. 20. 10:48
 16/40 anonim ***** válasza:
87%

Én is szerettem volna megértő és szerető szülőket,

de sajna nem kaptam meg!:(

Helyette kaptam sok szidást és verést!a szüleim még együtt

vannak sokszor én sem értem,hogy minek?!

Ellentétben velük,van egy szerető férjem és két gyönyörű

kislányom!Jelenleg munkahelyem nincs,de majd lesz!

Amire nagyon végyok az az,hogy sokáig egészséges legyék és hogy feltudjam nevelni a gyerekeinket!:)

2011. ápr. 20. 10:55
 17/40 anonim ***** válasza:
87%
A parom betegseget elvenni. Ha mar gyogyitani nem lehet, hadd viseljem en, o mar eleget kapott. :(
2011. ápr. 20. 10:57
 18/40 A kérdező kommentje:

kÖSZI, NAGYON JÓ VÁLASZOK!

aKI A KISLÁNYRA VÁGYIK, TALÁN MÉG LEHET, BELE KÉNE VÁGNI!!! ÉS AKKOR AZ ÁLOMBÓL VALÓSÁG LESZ! :) Drukkolok, és szívemből kívánok egy kislányt neked, nekem van, és én si mindig egy leánykáról álmodtam, van egy fiam is, de egy lány merőben más!!!!!!!!!!!!!

2011. ápr. 20. 11:06
 19/40 anonim ***** válasza:
72%
Én most egy jó munkahelyre vágyom a legjobban, ezen kívül szeretném elvégezni a PHD-t, de ehhez is munka kellene + pénz + idő. Még amire nagyon vágyom, az a viszonzott szerelem és egy normális párkapcsolat. 23 évesen még nem voltam igazán szerelmes sosem. Lehet, hogy már nem is leszek.
2011. ápr. 20. 11:10
 20/40 anonim ***** válasza:
Nagyon elkeserítőnek tartom, hogy sokan normális szülőkre vágynak. Soha nem fogom megérteni, hogy két ember szerelméből születik egy harmadik, akit imádni szeretni kellene és felelősséggel nevelni. Ezzel ellentétben mindezeket nem kapja meg a gyerek, hanem verik, terorizálják is. Hol van a józan ész????
2011. ápr. 20. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!