Teljesült már vkinek az a kívánsága, amit a szülinapi tortán lévő gyertyák elfújásakor kívánt?
Figyelt kérdés
Nekem mondjuk még nem az eddigi több, mint 20 évem alatt. :) Csak kíváncsi vagyok, másnak milyen tapasztalatai vannak.2011. szept. 28. 14:16
1/11 anonim válasza:
nem, de én nem is szoktam kívánni. Hülyeségnek tartom :)
2/11 anonim válasza:
Minden évben azt kívánom 13 éves korom óta, hogy örökké szeressük egymást a pasimmal, és legyünk együtt boldogok. Most 21 vagyok és még nem szakítottunk...
3/11 anonim válasza:
nem. már rájöttem, hogy hülye, aki hisz ebben
4/11 anonim válasza:
Énnekem teljesült=)) és nagyoon örülök!! Bár, én is rásegítettem...de nekem sikerüült!! :)
5/11 anonim válasza:
Nem, de azért továbbra is serényen kívángatok. :)
6/11 anonim válasza:
Volt ami teljesült, volt ami nem.De volt olyan ami pár év múlva teljesült és van olyan ami még a mai napig nem teljesült, de még valóra válhat.
7/11 anonim válasza:
Tortám se mindig van, nem hogy még gyertyám, vagy kívánságom. :D
18L
8/11 anonim válasza:
Nekem még soha. De azért nem adom fel....
10/11 makikecske válasza:
Nekem mindig teljesül. Azt szoktam kívánni, bárcsak elaludnának ezek a hülye gyertyák!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!