Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van-e olyan dolog az életedben...

Van-e olyan dolog az életedben, amire nagyon vágynál/vágytál, de nem teljesült (még), ha igen mi az?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 20. 10:24
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
[ma 11:10: utolsó mondatodért már ugrásra készen áll a szép szerelem! : ) ]
2011. ápr. 20. 11:15
 22/40 anonim ***** válasza:
75%

Az ilyen kérdéseknél esik le a tantusz, hogy mennyi mindenem is van, és van úgy, hogy mégsem örülök semminek.

Szerető férjet akartam, meglett.Fiúra vágytunk, meglett.Családi ház, hitel nélkül, kutya, macska, kocsik, anyagi, stabilitás, mind megvan.Szerencsés vagyok.

2011. ápr. 20. 11:17
 23/40 anonim ***** válasza:
84%
Én arra vágyom, hogy a lelkem lenyugodjon. Néhány éve hunyt el a párom súlyos betegségben, azóta már van egy új kapcsolatom, szeretjük egymást, felnőtt gyermekeim is elfogadják Őt, de a lelkem még nem heverte ki a nagy csapást. Nagyon akarnám, hogy rendbe jőjek, de még nem látom a végét.
2011. ápr. 20. 11:18
 24/40 anonim ***** válasza:
Igen van! Ahogy a legelső válaszoló írta! Csak nekem egy pasi! Az én kezeim közt is ott volt,és végül mégsem lett az enyém! Még most is akarom!
2011. ápr. 20. 11:19
 25/40 anonim ***** válasza:

ma 11:13: sajnos, ebben ez a tanítás: a szülőket így kell elfogadni, amint vannak, és tisztelni,szeretni, akármilyenek. És ebből erőt nyerve (mert ez erőt ad! ) egy jobb emberré válni. Nehéz? igen, de csak ez a megoldás

hiába vágyakozom egy múltban lezárult dolog megváltoztatására: csak magamon tudok dolgozni, hogy jobb legyen

2011. ápr. 20. 11:19
 26/40 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretnék utazni!

De a jelenlegi gazdasági helyzet miatt ez jó ideig nem fog összejönni. Talán ha a gyerekeink megnőnek és önállóak lesznek. 1 és 3 évesek.

2011. ápr. 20. 11:24
 27/40 anonim ***** válasza:
100%

látássérült vagyok és ez elég sok helyen hátrányt jelent az életben. Szóval ennek úgy örülnék ha úgy látnék mint mások :).

Meg mondjuk minden karácsonyra egy pasit kérek, de még nem hozta a jézuska :).

2011. ápr. 20. 11:26
 28/40 anonim ***** válasza:
85%

Nagyon vágyom egy kis fehér falú házra piros tetővel, valahol egy csendes részén ennek az országnak. Egy igazi béke szigetét képzelek el.

A tervrajzát 10-11 éve csinosítgatom, de egyelőre ez minden, ami a valóságban létezik az álmomból.

Egyedül nem egyszerű :(.

2011. ápr. 20. 11:27
 29/40 anonim ***** válasza:
74%

Amire nagyon vágytam azt megkaptam, inkább megtaláltam: a páromat. Ő jelenti a Világot számomra.

Ami még nem teljesült az az esküvő és a baba. De lassan ez is eljön.

2011. ápr. 20. 11:39
 30/40 anonim ***** válasza:
77%

Előre elnézést a kanyargós válaszért.

Ami életem legnagyobb anyagi vágya volt, az megvalósult. Egy, korábban elérhetetlennek hitt autóról van szó.

Volt egy aránylag jó gyerekkorom, egy ígéretes és feltörekvő ifjúkorom. Stabil párkapcsolatra vágytam, meglett, immár 13 éve vagyunk együtt a párommal.

Ami eddig nem jött össze: szülői berkektől független saját lábra állás. És amit képtelen vagyok emészteni: a hanyatlás. Depresszióba kerget az a tudat, hogy régen jól éltünk, (most sem túl rosszul) de ijesztő és nyomasztó a tendencia, ami körülveszi az embert.

2011. ápr. 20. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!