A legtöbb nő miért a férfiakat okolja a saját boldogtalanságaként? Miért egy férfitől várják a boldogságot miközben magukat sem szeretik?
A legtöbb nő azzal jön hogy boldogtalan vagyok ez az ember melett,miközben saját magát sem szereti és nem tartja magát szépnek miközben a párja a tenyerén hordozza és minden megtesz érte.Én azt veszem észre hogy ha egy nő boldogtalan akkor a férfit hibáztatja és ő a mindennek az elrontoja.
Egy férfi miért nem nyavajog és miért nem szidja a nőt hogy márpedig mindennek te vagy az oka!?
"Egy férfi miért nem nyavajog és miért nem szidja a nőt...."
Ébresztő! Nézz csak be a Szex-szerelem rovatba! Napi szinten megy a téma 15 éves pasiktól kezdve a 35 évesekig arról, hogy minden nő szemét, ribanc, nem értékeli a rendes srácokat és hogy csak és kizárólag azért nincs kapcsolatuk, mert ezek a r..hadék nők ilyenek...
Ráadásul nem egyszer hallom, még a párom baráti körében is, amikor arról van szó, hogy valaki megcsalt valakit: ha férfi a megcsaló: szegény, biztos nem kapott meg mindent otthon az asszonytól. Ha nő a megcsaló: a r.ohadt k..rva! Biztos mindent megkapott, de semmi nem volt elég neki.
Úgyhogy dehogynem nyavalyognak a férfiak! Nagyon kevés olyan pasit ismerek, aki sikertelen a párkapcsolatok terén én ne a gonosz női nemet okolná ezért, hanem magába nézne.
Ne érts félre, nem azt mondom, hogy a nők soha! Nőben is van jócskán ilyen.
De innentől tárgytalan a kérdésed, mivel nem helytálló az állításod, maximum néhány esetben és a fordítottja is igaz néhány esetben.
14.50 Igazad van!
Én sem pontosan írtam előzőleg.
Férfi is, nő is panaszkodik, ha panaszkodós típus.
Inkább úgy lenne pontos a kérdés, hogy "Miért okolja valaki a párját, ha ő boldogtalan?"
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:50
:D
Én nem értek egyet veled sajnálom!Gondolom te nő vagy és a lelkedre vetted....
Persze mindenkinek meglehet a véleménye,de én nem így gondolom.Persze vannak nyavajgós férfiak is,de én úgy gondolom hogy e témában a nők vannak nagyobb százalékban!
15:03
Dehogy vettem a lelkemre, de az az igazság, amit mondtam és erről én nem tehetek. A saját fülemmel hallottam, amiket fent leírtam, nem is egyszer, nem kitaláció. :)
14:41
At tudom érezni, amikor téged tekintettek mindenben hibàsnak.
14:46
En nem szoktam panaszkodni, de a férjem az csakis abból àll ki, hogy sajnàltatja magàt és panaszkodik. Hiàba mondom neki, hogy egy igazi férfira nem vall ez, pedig én sokkal nagyobb terhet cipelek. Még sem panaszkodom, màr csak azért sem, hogy ne örûljön senki az én bajomnak.
A màsik pedig, lassan màr aki nem panaszkodik, az nem normàlis. Lassan "muszàllyà" vàlt, hogy szidni és panaszkodni kell mindenért és mindenkiért.
A màsik pedig, lassan màr aki nem panaszkodik, az nem normàlis. Lassan "muszàllyà" vàlt, hogy szidni és panaszkodni kell mindenért és mindenkiért.
Ez sajnos való igaz!Ha valami jól müködik a másiknak,akkor már furán néznek rá és jön a rossz indulat!Tudom én sajnos tapasztalom én is...De hogy ez mire jó én nem értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!