Hogyan adjam oda a húgomnak a ballagási pénzt? És mennyit?
A húgom most érettségizik, és a pár nap múlva ballag. Pénzt kért mindenkitől ajándékba. Mennyit adjak neki?
És hogyan? Szüleim most anyagilag nagyon rosszul állnak, anyu miatt. Több, mint egy éve nem talál munkát, sajnos nem is akar. Egész nap tévézik, és bagózik.
Húgomék szeretnének érettségi után pár napra elutazni pihenni a barátjával, de félek, elvenné anyu a tesómtól a pénzt a számlákra.
Ha a pénzt odaadom, tuti addig zsarolná lelkileg, amíg oda nem adja, ha nem mondjuk meg anyunak, azzal fog jönni, hogy nem adtam semmit a húgomnak.
Azt még sem kérheti a húgi, hogy a barátja fizesse mindkettőjük szállását. A maradék pénzt pedig félre akarja rakni, mert jövőre egyetemre megy, és valószínűleg kollégista lesz.
Vegyél neki valami apróságot, amit anyud előtt elhintetek, hogy azt kapta, a pénzt meg négyszemközt add oda.
Vagy mondjátok azt, hogy annyi pénzt adtál neki, ami az utazásra kell, amit már be is fizettetek.
Vigyél neki virágot ballagásra,és mond azt h most te sem állsz jól anyagilag. Ha meg kettesbe vagytok akkor add oda neki a pénzt amit szánsz rá.
Az én anyám is lehuzta az összes pénzemet amit ballagásomra kaptam,addig sírt meg jajgatott amig önként nem adtam oda. Még a telóm se tölthettem fel
Én is 10-re gondoltam.
Sajnos nekem is ismerős, mert anno tőlem is elvette anyu, mondván sokba került az ebéd. Így végül tőlük nem hogy semmit nem kaptam, de amit kaptam, azt is elvették :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!