Nagyon bunkó dolog lenne, ha azt mondanám apának, hogy ne jöjjenek a ballagási ebédemre?
Apa igazából jöhet,csak a feleségét meg azt a kis szörnyet nem akarom az étteremben látni,akit a féltestvéremnek hív mindenki,de kb. nekem annyi,mint egy rossz gyerek.
Nem most lesz a ballagásom,hanem júniusban,de anya már azt akarja,hogy összeírjam,kik jönnek majd,mert le kell foglalni az éttermet.
Elég sokan leszünk(35-en kb) és az 5 éves féltestvérem folyton leéget mindenki előtt,úgy viselkedik,mint valami tanyasi suttyó és ezen az ebéden ott lesznek a nevelőapukám családtagjai is,akik nem nagyon bírják azt a stílust.
Eddig egyszer voltam apáékkal étteremben,akkor is az a gyerek 3 tányért és 2 poharat tört össze és folyton kiabált meg rohangált.
Ráadásul üt mindenkit...lesz 2 kisebb gyerek(3 és 4 éves),nem akarom,hogy elkezdje őket ütögetni.
Annak a napnak rólam kell szólnia és nem arról,hogy mindenki azon van kiborulva,hogy viselkedik az a gyerek.
14/L
Ismerek olyan korú gyerekeket,mint Ő és Ők csodák-csodájára tudnak normálisan étteremben ebédelni,nem tombolnak sehol és nem beszélnek csúnyán,ütögetik a másikat.
Szóval nem minden kisgyerek ilyen...
Én a helyedben megbeszélném apukával, hogy csak ő jöjjön, a famíliát hagyja otthon.
Ez a te ballagásod, neked kell eldöntened, kit látsz szívesen, és kit nem.
szerintem meg tök mindegy, így is úgy is rosszul fogod érezni magad, amennyi gyűlölet van benned. Kiskölök mit ártott neked?
Nyilván nem a te hibád, de rossz lehet a családi környezeted - inkább egy pszichológust javasolnék, mert látom, fogalmad sincs arról, hogy mennyire negatív érzések vannak benned, és mitől.
Amúgy ez gyakori, hogy elvált szülők gyerekei gyűlölik a szüleik új párját, és az utódokat. Nyilván anyád is épp eleget ócsárolja a másik nőt.
Utolsó volt már neked dolgot neveletlen gyerekkel, akihez tulajdonképpen semmi közöd, de ha tetszik, ha nem el kell viselned??
Mert nekem igen, pedig nekem nincs féltestvérem, az én szüleim nem váltak el, mégis annyira megutáltatta velem ez a gyerek az egész gyerekvállalást, hogy egy életre elment a kedvem tőle. Szóval igenis vannak olyan gyerekek, akik kiborítják az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!