A párommal 3 plüssmackót tekintünk gyermekeinknek, mert mackómániásak vagyunk. Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett. Hamarosan jön a negyedik gyerek. Hogy nevezzük el?
Figyelt kérdés
Mackónévtippeket kérek szépen tőletek. :-)
Mi is mackók vagyunk a párommal és nem lehet saját gyerekünk. Talán innen a mackótartás. :-)
2011. ápr. 18. 10:10
41/120 anonim válasza:
Bumszlika, Brünhilda, Bambika, Bincike
De én is élő állatot javasolnék inkább.
Mondjuk a macskám mellé én is kaptam páromtól egy plüssmacit, jó, hogy mondjátok, még el se neveztem. :D
42/120 A kérdező kommentje:
A Macilaci édes, de nem egyedi. Túl sokat rohangál a CartoonNetwork-ön. :-)
2011. ápr. 18. 10:38
44/120 A kérdező kommentje:
Ő ki?
2011. ápr. 18. 10:39
45/120 anonim válasza:
Természetesen nem gondolom, hogy minden meleg szellemi fogyatékos, de úgy fest, azért akadnak. :D
Bár sokan írták a cicát-kutyát, kérlek, kérlek, NE tartsatok állatot, maradjatok a maciknál, és üsse kő, ne hívjátok Bvzikának, de akkor is írd a nevüket nagy kezdőbetűvel. :)
47/120 anonim válasza:
Alf Stokes - ha nem ismered, akkor nem érdekes :-(
Bud Spencer
:-)
48/120 A kérdező kommentje:
A nagybetűvel való névkezdés jogos, nem figyeltem rá a kérdés kiírásakor, ugyanakkor ez nem utal arra, hogy a mackókra sem figyelnék, ergo élő állat nem való nekünk. Picit gondolkozz és több tiszteletet kérek. :-)
2011. ápr. 18. 10:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!