Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal 3 plüssmackót...

A párommal 3 plüssmackót tekintünk gyermekeinknek, mert mackómániásak vagyunk. Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett. Hamarosan jön a negyedik gyerek. Hogy nevezzük el?

Figyelt kérdés

Mackónévtippeket kérek szépen tőletek. :-)

Mi is mackók vagyunk a párommal és nem lehet saját gyerekünk. Talán innen a mackótartás. :-)

2011. ápr. 18. 10:10
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/120 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem a 4-nek adjatok valami teljesen más stílusú nevet mint az első háromnak, legyen mondjuk Bob, vagy Gerzsonka. (Amúgy nem tudom némelyeknek mi bajuk a dologgal, de mindegy, mellesleg az élő állatokat sem kell "tukmálni" a másikra, a plüssökben pont az a jó, hogy nem élnek, elég velük akkor foglalkozni, ha épp olyan kedve van a embernek.)
2011. ápr. 18. 10:17
 12/120 anonim ***** válasza:
79%
De akkor miért nem egy élő állatot gondoztok, pl. egy kutyát vagy cicát? Azzal lehetne törődni, játszani, sétáltatni.
 13/120 A kérdező kommentje:
Azért írtam, hogy 'betegség', mert a primitív magyar társadalomban ezt még mindig 'betegségként' kezelik. Génprobléma? Nekem nem az. :-) Szóval a lényeg, hogy a negyedik maci neve keresendő továbbra is :-Ö
 14/120 A kérdező kommentje:
Ez egy kissé összetett kérdés. Nem vagyunk különállóak, azaz a szüleimmel élünk, ők nem szeretnének háziállatot. :-) De úgy látom megérte kiírni a kérdést, mindenki véleménynyilvánításba kezdett. Soha nem pörgött még feltett kérdésem ilyen gyorsan az oldalon. :)
2011. ápr. 18. 10:19
 15/120 anonim ***** válasza:
84%

Igaza van a kérdezőnek!

Minden férfi joga gyereket szülni ha akar!

Ne nyomjátok el őket:D

2011. ápr. 18. 10:19
 16/120 anonim ***** válasza:
76%
Legyen a negyedik Robert Pattinson.
2011. ápr. 18. 10:20
 17/120 anonim ***** válasza:
98%
Akkor hogy válaszoljak is, legyen Bumbus :D
 18/120 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam, hogy szülnék egyet. :-) De aranyos vagy. :-)
 19/120 anonim ***** válasza:
88%

Miért nem akarnak állatot, még egy hörcsöggel is foglalkozni kell,pedig az nem foglal nagy helyet.

De ha marad a maci akkor legyen Brümi vagy Pamacs

2011. ápr. 18. 10:22
 20/120 anonim ***** válasza:
74%

Elhiszem, hogy a kérdés nem kamu, mert ismerek egy középkorú nőt, aki a Palkó nevű mackóját tekinti gyermekének.

Egyszerűen nem tudlak benneteket megérteni.

Sajnálatos dolog, hogy gyermeketek nem lehet, de annyi variáció lehetséges arra, hogy a szeretetet ne csak adni, hanem kapni is tudjátok!

Ha nem akartok vagy nem tudtok gyermeket örökbe fogadni, tarthatnátok valamilyen állatkát. Nem is gyerek ugyan, de egy tárgytól sokkal többet tudnak nyújtani.

Nekünk sincs gyerekünk, de van kutyán, macskánk, papagájaink. Hangos a kert és a ház, a kutya és a macska szaladnak elébünk amikor hazaérünk, dörgölőznek hozzánk, programokat tudunk velük szervezni, stb.

Nagyon drukkolok, hogy ti is találjatok valami jobb megoldást!

2011. ápr. 18. 10:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!