A párommal 3 plüssmackót tekintünk gyermekeinknek, mert mackómániásak vagyunk. Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett. Hamarosan jön a negyedik gyerek. Hogy nevezzük el?
Mackónévtippeket kérek szépen tőletek. :-)
Mi is mackók vagyunk a párommal és nem lehet saját gyerekünk. Talán innen a mackótartás. :-)
Most már nagyon kíváncsi vagyok, mi lett a 4. gyerek neve :)
Remélem válaszolsz kérdező :) És a legtutibb az lenne, ha már az 5. is útban lenne, hisz nagy családban az igazi élni :)
Az "Anna, Peti es Gergö" könyvben is van egy ari macihaz, Anna kedvence. Es mi ujsag nalatok, a Macihazban, Macihazzal? Esetleg születtek azota örökefogadott macik vagy esetleg "igazi" macik?
(Csodak marpedig vannak! Ez a realitas.)
semmi baj nincs veletek. Nevjavaslatom : Dormike
ja es en hazas vagyok a ferjemmel kulon alszunk mert nagyon horkolok es egy Brumi nevu macikaval alszom akit tole kaptam egy Valentin napra. tobb evtizedes hazasok vagyunk. mindenki maskeppen boldond oda se neki. szerencsere nekunk sincs gyerekunk (nem hianyzik) ellenben vannak kutyak cicak papagaj. szoval sok szerencset a macika csaladotoknak;-)))
utolso voltam. most jut eszembe hogy ugy tunik ti a B vel kezdodo neveket szeretitek akkor talan Bubus lenne a jo ?
Egyebkent tok aranyosak vagytok a macijaitokkal egyutt. Boldog ujevet az egesz macicsaladotoknak;-)))
megirhatnatok mi lett vegulis az uj joveveny neve es hogy lesz -e uj macitestver? Csak fiu macikak lesznek mindig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!