A párommal 3 plüssmackót tekintünk gyermekeinknek, mert mackómániásak vagyunk. Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett. Hamarosan jön a negyedik gyerek. Hogy nevezzük el?
Figyelt kérdés
Mackónévtippeket kérek szépen tőletek. :-)
Mi is mackók vagyunk a párommal és nem lehet saját gyerekünk. Talán innen a mackótartás. :-)
2011. ápr. 18. 10:10
71/120 anonim válasza:
Nem azért vagy beteg, mert leszbikus vagy, ezen én már meg sem lepődök, elfogadom.
De te agyilag nem vagy rendben.
Nekem sem lehet gyerekem, mégsem tekintek plüssállatokat gyermekeimnek, még az élő állataimat sem.
73/120 anonim válasza:
Megyek, meg kell büfiztetni a plüssrénszarvasom. Aztán át is kell pelenkázni ...
74/120 A kérdező kommentje:
Mindketten fiúk vagyunk és nem vagyunk betegek. Kinek a pap, kinek a ministránsfiú, tudjátok. ;-) Nekünk mackóink vannak.
2011. ápr. 18. 14:37
75/120 anonim válasza:
"Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett."
"Ne légy primitív, mi ennél intelligensebbek vagyunk. Szerintem nem minden meleg szellemi fogyatékos vagy primitív"
Azt hiszem ezt hívják paradoxonnak.
77/120 anonim válasza:
Brumóka?
Amúgy, amit te mondtál, a Bumcika sem lenne rossz. De lehet még alakítgatni, én például megtoldanám egy r-el.. Brumcika például :D
79/120 anonim válasza:
Tesóm macikat gyűjt (van már vagy 200darab), de csak egynek van neve Ő Nagymaci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!