Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A párommal 3 plüssmackót...

A párommal 3 plüssmackót tekintünk gyermekeinknek, mert mackómániásak vagyunk. Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett. Hamarosan jön a negyedik gyerek. Hogy nevezzük el?

Figyelt kérdés

Mackónévtippeket kérek szépen tőletek. :-)

Mi is mackók vagyunk a párommal és nem lehet saját gyerekünk. Talán innen a mackótartás. :-)

2011. ápr. 18. 10:10
 61/120 A kérdező kommentje:
A BuNcika miért jobb?
2011. ápr. 18. 10:48
 62/120 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem azért melegek, mert nem vágynak Buncikra. :D Ez a név is kilőve.
2011. ápr. 18. 10:49
 63/120 anonim ***** válasza:
62%

Mert jobban hasomlít a női nemi szerv nevére.

Egyébként nagyon válogatósak lettetek a nevet illetően, pedig az első 3 név sem valami eredeti ...

2011. ápr. 18. 10:50
 64/120 anonim ***** válasza:
96%
És mi lesz, ha ikrek lesznek??????
2011. ápr. 18. 10:51
 65/120 anonim ***** válasza:
81%

rendesen pelenkázzátok, "etetitek" is őket?

Bumbó, Bumorgó

2011. ápr. 18. 10:53
 66/120 anonim ***** válasza:
100%

Bumfordi

Bumbumm

Bíbörbubi

2011. ápr. 18. 11:03
 67/120 anonim ***** válasza:
69%

Az egyik mesekönyvben van egy Brummos nevü macko, szerintem ez a nev passzol a csaladba. :)

Ha meset is olvastok nekik, akkor talalkozhattok meg ilyen kedves nevekkel.

"Mezet tett el Brummos Macko, szamitva a telre, azt gondolta, szülinapjan jot eszik belöle. Fel is virradt a nagy nap, na, ma vegre jol lakhat..."

Egy masikban Macko Apo a maci neve, az is ari.

Megkerdezhetem: egyebkent lanyok vagytok?

Amig jatek es hobbinak tekintitek, szerintem meg oke. Sajnos tudok egy esetröl (sajnos gyerekrablas miatt került nyilvanossagra), aki a jatekbabajara eletbiztositast is kötött! Nem ertem, hogy lehetseges ez, hogy senkinek sem tünt fel? Na de mindegy, szoval egy szint utan mar vigyazzatok, kijelölni a hatarokat, ez most nagyon komoly!

2011. ápr. 18. 11:07
 68/120 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 18. 11:22
 69/120 anonim ***** válasza:
100%
Macilla, Dörmi, Dömötör, Ursula.
2011. ápr. 18. 11:36
 70/120 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk egy mackó (Micike) és egy tigrisünk (Tigike) volt nagyon sokáig a gyermekünk, míg nem jött a kislányunk és hamarosan a kistesó :D Azóta sajnos egy kicsit hanyagolva lettek, de még mindig imádjuk őket, (meg a kislány is)
2011. ápr. 18. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!