A párommal 3 plüssmackót tekintünk gyermekeinknek, mert mackómániásak vagyunk. Az első neve brumika, a második brummogóka, a harmadik bumbumka lett. Hamarosan jön a negyedik gyerek. Hogy nevezzük el?
Mackónévtippeket kérek szépen tőletek. :-)
Mi is mackók vagyunk a párommal és nem lehet saját gyerekünk. Talán innen a mackótartás. :-)
Mert jobban hasomlít a női nemi szerv nevére.
Egyébként nagyon válogatósak lettetek a nevet illetően, pedig az első 3 név sem valami eredeti ...
rendesen pelenkázzátok, "etetitek" is őket?
Bumbó, Bumorgó
Az egyik mesekönyvben van egy Brummos nevü macko, szerintem ez a nev passzol a csaladba. :)
Ha meset is olvastok nekik, akkor talalkozhattok meg ilyen kedves nevekkel.
"Mezet tett el Brummos Macko, szamitva a telre, azt gondolta, szülinapjan jot eszik belöle. Fel is virradt a nagy nap, na, ma vegre jol lakhat..."
Egy masikban Macko Apo a maci neve, az is ari.
Megkerdezhetem: egyebkent lanyok vagytok?
Amig jatek es hobbinak tekintitek, szerintem meg oke. Sajnos tudok egy esetröl (sajnos gyerekrablas miatt került nyilvanossagra), aki a jatekbabajara eletbiztositast is kötött! Nem ertem, hogy lehetseges ez, hogy senkinek sem tünt fel? Na de mindegy, szoval egy szint utan mar vigyazzatok, kijelölni a hatarokat, ez most nagyon komoly!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!