Mi lesz velünk ha az anyám meghal?
7,48-as vagyok!
Sajnálom, eléggé rossz kilátások. Valóban most úgy néz ki, hogy amikor eljön annak az ideje, nem marad más választásotok, mint lemondani az örökségről. De azért azt is tudd, hogy (valószínűnek tartom, hogy a ház 50 %-a a papádé), tehát a tesóddal csak a másik 50 %-ot fogjátok örökölni ti ketten, vagyis terád az egésznek egynegyed része jut. Akkor majd a papádnak is le kell mondania a saját 50 %-áról. De bízzunk abban, hogy ez még odébb lesz.
Addig tanulj, ne rágódj azon, hogy mit hoz a holnap! Annyi minden változhat még, kár lenne az energiáidat és az idegeidet olyasmire fordítani, ami szerencsére nem most azonnal megoldandó probléma.
Én úgy érzem, nagyon sok józanság van benned, jól gondolkodol, szinte biztos vagyok abban, hogy amikor szükség lesz rá, meg fogod találni a legmegfelelőbb megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!