Kérdés: Ti is vonzódtok valamiért az elmebetegekhez, meg a nem komplett emberekhez?
Hol van a határ? Sajnos én is belekeveredtem egy kapcsolatba, és egyre jobban izgat a dolog. Ez felelőtlen hazárdírozás? Igazán senkit se ismerhetsz ki, egy nem teljesen komplett emberre ez különösen igaz.
Egy másik fiúnak a családjában szintén volt skizofrénia, akivel mondjuk csak ismerkedtem. Igyekszem elhagyni az ilyen fiúkat, de mindegyik gázos:S.
Szóval a fiú, akivel elvileg együtt vagyok, ő valszeg skizofrén, de nem tudom. De biztos nem normális egészen. A birtoklási kényszere fenomenális. De persze én nem vetek ennek véget, túlzottan szeretem. Nem lenne szabad.
De másokkal mi a helyzet, arra vagyok kíváncsi.
Akkor lehet az exemmel jöttél össze kedves kérdező :) 1 év után valamiért nagyon megváltozott és hirtelen szakított velem. Aztán elkezdtünk őszintén beszélni egymással. Az volt a fura, hogy ő szinte semmit nem kérdezett rólam, de nekem magáról elmondott mindent. Az egész rokonsága eléggé lazán fogja fel az erkölcsi kérdéseket, főleg megcsalás, hazudozás, szórakozás szempontjából. Nem gondoltam volna, hogy ő is ilyen volt, és 1 évig bírta a normális életet velem, aztán újra lesüllyedt. Próbáltam helyrehozni a dolgokat, de rájöttem, hogy nem is az én hibám volt ez az egész. Állandóan azzal jött, hogy kivel volt, meg hány csajjal. Mintha a haverja lennék vagy valami. Persze, amikor még tartott az őszinteségi rohama még elviseltem, de hogy mindig informált az aktuális mocskos dolgairól, hát ettől kikészültem. Lehet, hogy direkt csinálta, mivel mondta is, hogy élvezi, hogy másokat manipulálhat meg kihasználhat.. Na, az ilyen embereket jobb elkerülni, főleg, ha még hazugságba burkolózik, aztán később borul ki a bili.
Azóta (fél éve) nem bírok megszabadulni attól, hogy ne gondoljak rá, mert fájt, ahogy így elbánt velem még most is :S és rettegek, hogy megint csalódni fogok az emberekben egy ilyen idióta miatt.
A fiú,akivel együtt volnék most is, ha nem akarnék úgy kilépni, ő se kérdezett semmit se rólam, magáról mondott néhány dolgot, de nem sokat. Valószínűleg amiatt, mert kihasznál. Szóval sok fajtája van az ilyesminek. Az a fura, hogy az a fiú elismerte, hogy élvezi ezt a bántalmazást. Az a fiú, akit én ismerek, az nem ismerné el, úgy gondolja, hogy ő az én védelmezőm, és hogy nekem csak jót akar. Tudja jól, mivel okozhat fájdalmat, és ez nagy baj. Egyszerűen sok mindent tud rólam, mert beleszerettem, és megnyíltam előtte, magam sem tudom, hogyan, hiszen sose szerettem még senkit, és senki előtt se nyíltam még meg. Most úgy érzem magam, mint akit lemeztelenítettek, és úgy bánt meg, ahogy akar.
Hát, én már soha többé nem tudnék bízni az emberekben, azt hiszem, úgy őszintén. Mindig ott lesz bennem szerintem a félsz.
Nekem valamiféle furcsa módon bejönnek az ilyen pasik..
De az én barátaimat inkább a túlzott birtoklási vágy jellemzi,és a totális dominancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!