Mit tegyek a kapcsolatommal? Van egy 4 honapos kisfiunk is! Nem vagyok már boldog a párom mellett de szeretem!
Nem volt öszinte hozzám.Nincs benne felelősség tudat sem.Nem tudja föntartani a családot,nincsenek tervei!És nem is tesz semmit hogy haladnánk 1ről a kettőre.Eddig a 150e.ftért nem akart dolgozni mert kevésnek tartotta most meg annyit hoz haza hogy az autót tudja rendezni azt kész.Ha hazaad 10,20e.ft azt is olyan hogy adok
veszek.Többi nem is érdekli.Ha nem a mamámmal kéne laknunk még a rezsit se tudnánk fizetni.Ilyenkor már ha szerintem gyerek van ott már komolyabban kéne gondolkodni.Amit a párom nem tud és nem is akar.Én tervezgetném a jövönket de megvalósítani egyedül nehéz.A kormány tekerésen,alváson,gépezésen kívül nem csinál szinte semmit!Mivel ő kamion soför!Nem volt ilyen régan!Én csak a családnak akarom megmutatni hogy boldogok vagyunk és elérünk mindent 1ütt.Önnálóan.De egymagam nehéz!Semmi ötletben nem támogat.Fiam az 1etlen örömöm és boldogságom már csak.
Mondd meg neki, hogy így nem mehet. Te felnőtt nő vagy, nem élsz egy gyerekkel. Ha nem változtat, mehet.
Lehet, hogyha kisarkítod a dolgot, észbe fog kapni. Muszáj keményen beszélni vele, mert magától nem ébred fel.
Ha ettől sem, akkor elválsz gyerektartást kérsz, őt meg megtarthatod ágyasnak - szabadidőpartnernek. Arra jó lesz, te meg élheted az életed, tervezhetsz. Ne vadd őt a nyakadba 2. gyereknek!
Na, akkor mehet. Légy kemény! Te a gyermekért is felelős vagy. Nem olyan életre van szüksége, hogy anya gürcöl, apa meg játszik. Fájni fog, de találni fogsz hozzád illő párt, és boldog leszel, hogy megtetted ezt a nehéz lépést.
Költözzön! Nem ingyenlakótelep édesanyád!
Ha szükséged van rá, nyugodtan használd ki őt, érzelmileg, vagy természetben, cserébe az eddigi ingyen lakásért. De jobb lenne, ha új életet kezdenél.
Csak azt nem értem, ha tudtatok régen valamire menni, akkor mi változott?
Gépezik? Nőzik? Kártyázik? Miért nem rátok költ, ha autót meg tévét tudtatok venni?
De jobb lenne, ha
De hova lesz a penze? Ha egesz heten dolgozik, akkor normalisan keres, nem? Esetleg van neki valami baratnoje? Vagy hol a penze? Miert nem tudod, hogy mennyi a fizetese? A mamadnak tobb penzt kellene adni, ez a 10-20ezer orult keves.
Beszelj vele, mondd meg neki, ne nezzen tegedet hulyenek teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!