Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nőtt fel valaki elcseszett...

Nőtt fel valaki elcseszett családban? Ha igen, mi lett belőletek?

Figyelt kérdés

Az enyém is el van cseszve nagyon,de semmiféle részletet nem adok,privátban sem,csak a tiétekre vagyok kíváncsi,illetve a következményekre.

A hülye és kioktató kommenteket pedig kéretik megtartani!

2011. ápr. 11. 21:19
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
Én ugyan még csak középiskolás vagyok, de sajnos szintúgy elmondhatom magamról, hogy nagyon nagyon ,,elcseszett" családban élek még most is. Tudom, hogy ebben a korban a legtöbb gyerek már azt is képes nyafogással lereagálni, ha nem kapja meg a számára legszimpatikusabb kütyüket, de itt egészen másról van szó. Apukám évek óta meghalt, a nagypapám pár hónapja hunyt el, az anyám műveletlen, nem takarít, mindent nekem kell csinálnom. Magamnak mosom a ruháim, én takarítom az egész lakást... Nagyon rossz nevelést kaptam, általános iskolás koromban meg is buktam egyszer, de ma sokkal erősebbnek érzem magam mint egy átlagos gyerek, a jegyeim jók, több tantárgyból dicséretes vagyok. Szerintem a rossz családi háttér amolyan ,,dupla vagy semmi" alapon működik. Vagy teljesen tönkretesz a rossz nevelés, vagy megerősít és arra motivál, hogy Te a saját gyerekeidhez jobb legyél!
2011. ápr. 29. 17:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!