Hogy érti azt a vőlegényem hogy szereti az exfeleségét mert a gyereke anyja?
Utolso,
Miert kell feltetlenul vetelytarsaknak lenniuk? "A mult tavozzon", meglehet a kerdezo is nemsokara a mult lesz. Furcsanak talalom kerdezo stilkusat. miert nem irta le reszletesebben gondjat, miert pontonkent ad hoza, amikor Oneki nem megfelelo valaszt kap. Na, mindegy, tulajdonkeppen nem az en gondom. Nem engednem, hogy ilyen gondom legyen.
FromOz!
Azért, mert ez egy alap tulajdonság az embernek. Csak a libsiket nem érdekli ez a dolog. Természetesen őket is csak addig, amíg nem esnek bele egy ilyen szituációba.
FromOz-nak.
Igen, önbizalom hiányom az van. Nem csak azért, hogy hátrébb sorolnak. Ez a nő csinosabb is (szerintem) mint én. Sokáig fújt rám, aztán megbékélt. Én barátja akartam lenni, de ez ilyen látszat-szimpátia lett a részéről. Azt hittem jóban vagyunk, ő meg a hátam mögött néha elejtett ezt-azt rólam. Igaz minden szó amit róla írtam, sajnos ez nem "fikázás". Főleg egy édesanyának nem kellene így viselkedni. Volt, hogy kerti partin voltuk, ő is megjelent. Leült hozzánk beszélgetni, egy óra múlva kiderült, f.ngja sincs hogy hol a kisgyerek. Elment játszani, de sötétben kerestük. Ha nem hozzuk szóba a kislányt, el sem mondja hogy nem találja. És akkor? Nem hinném, hogy mindig a gyerek a téma mikor hívogatja a páromat (mondjuk ő nagyon őszinte és elmondja nekem, mivel jött már megint).
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:03
Ha ezeket egyszerre mind leírom, akkor elég sok lett volna, el sem olvassátok. A másik meg hogy nem akartam ilyen részletesen mindent leírni, csak egy általános kérdést, csak többen azt hitték, hogy a gyereket akarom szétválasztani az apjától és háborút szeretnék, ami nem igaz. Azért köszönöm neked is a válaszaidat!
Csak az a baj a kiegeszitesekkel, hogy igy sok valaszrol lemaradsz, aki megvalaszolta, de nem olvassa tovabb.
A megerzesem akkor jo volt, mint a többi kommentedböl kiderült. Hozzatennem, hogy a leirtak alapjan szerintem is beprobalkozik a völegenyednel, töle függ minden. De ö ezt nem latja at (az eddigi kommentjeidböl), tehat csak az a kerdes, mikor setal be a csapdaba... Amit tehetsz szerintem (bar nem ez volt a kerdes!!!), hogy erre a tenyre iranyitani a parod figyelmet, konkretumokkal, amit mond, ami törtent. Biztos ö is mond ilyeneket, ki tudja, hogy valos vagy kitalalt dolgokat? A cel, hogy a parod sajat maga gyözödjön meg rola.
A kerdesben feltett mondattal, önmagaban nincs semmi baj, tovabbra is igy gondolom, csak a többivel, amit nem kerdeztel.
14.15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!