Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érti azt a vőlegényem...

Hogy érti azt a vőlegényem hogy szereti az exfeleségét mert a gyereke anyja?

Figyelt kérdés
Jóban is vagyunk a nővel, és azt mondta a vőlegényem, hogy szereti (nem szerelemmel mint engem, mint rokont úgy mondta) és tiszteli a nőt, mivel hosszú ideig éltek együtt és van egy gyerekük. De engem b@romira idegesít. Nekem nincs gyerekem, bár nagyon szeretnék már édesanya lenni. De úgy érzem, mintha csak ezért, mert nincs közös, hosszútávú múltunk és gyerekünk, engem "hátrább sorol" mint az exét.
2011. ápr. 11. 14:06
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Utolsónak: ezt én is mondtam neki, azt mondta esze ágában sincs visszamenni. Amúgy mindenkinek köszönöm a válaszát!
2011. ápr. 11. 14:43
 22/37 anonim ***** válasza:
87%
Ez az exfeleség is egy hülye r..banc lehet. Az ilyet annyira meg tudnám agyalni, mint a rosssebbbbb. Még szép, hogy zavar ez téged. Rendet kéne raknod.
2011. ápr. 11. 14:45
 23/37 anonim ***** válasza:
87%
Ennek a nőnek is biztos hogy viszket a p...csája. Tuti biztos vagyok benne. Akik meg az álszent szöveggel jönnek, hogy az élete része bla bla, akkor azok még nem éltek át ilyet és nem tisztelik a másikat. Én amondó vagyok, hogy a párod választhat és próbáld meg eltávolítani a csajt minél hamarabb.
2011. ápr. 11. 14:48
 24/37 A kérdező kommentje:
Hát ez az! De hogy rakjak rendet? A nőnek amúgy van 1 mellékes kapcsolata a férjén kívül, meg egy egyéjszakás kalandja is. Nem akarok veszekedni, barátja akartam lenni a nőnek, de ha ezt megcsinálja, ki tudja hogy a párommal nem kezdene ki? Nekem meg nem mondja az ilyen félreizéléseit, beállítja magát szent és sérthetetlennek. Meg kioktat, hogy semmi okom rá féltékenykedni, ezt én nem érthetem, vőlegényem a gyereke apja és ezért kell neki mindennap találkoznia vele.
2011. ápr. 11. 14:51
 25/37 anonim ***** válasza:
85%
Ez nem igaz. Nem "kell". Lehet úgy is intézni, hogy ők ne találkozzanak, max csak az ajtóban amikor átadják egymásnak a gyereket. A nőt én biztos hogy nagyon lehordanám és egy kicsit a párom alá is pörkölnék evvel. Sőt! Alattomos módon kicsinálnám, ahogy csak lehet. Mindenféle hírt keltenék és tuti hogy nem maradna egy környezetben a nő a férjemmel...
2011. ápr. 11. 14:54
 26/37 anonim ***** válasza:
80%
Ő tud szemétkedni és utána meg játszani az ártatlant...mert nő. Te is nő vagy. Vessed be te is az efféle tehetségedet. Tuti, hogy van. Csináld ki az ilyet, hogy egy szava se maradjon, de közben meg maradj meg a legjobb feleség/menyasszony. De remélem hamarosan feleség.
2011. ápr. 11. 14:56
 27/37 anonim ***** válasza:
51%
Elso kerdesedben, azt irtad, joba vagytok a novel, csak a Te onvizalmad hinayarol irtal. Most meg minden egyes valaszoddal fikazod, elojosz ujabb dolgokkal. Akkor most megis mi az igazssag. ha ennyi baj van a ferfi multjaval, akkor miert nem allsz odebb?
2011. ápr. 11. 14:57
 28/37 anonim ***** válasza:
87%

FromOz!

Nem neki kellene továbbállni, hanem az exnek. Ő már a MÚLT. A kérdező meg a JÖVŐ és JELEN. Nem véletlenül találták ki ezeket a szavakat. S igen. "Jóban vannak" mert kell. SAJNOS. Ez nem egészséges. Alap természeti törvény, hogy az ember egyáltalán nem képes igazán és őszintén jóba lenni egy vetélytárssal. Csakis kizárólag taktikázásból. S ez így van rendjén. A múlt távozzon!

2011. ápr. 11. 14:59
 29/37 A kérdező kommentje:
A hírét már mindenki ismeri ennek a nőnek, párom is tud róla. Ami azt illeti hogy ne találkozzanak: ezen idegeskedem egyfolytában. Nem merek elutazni a családomhoz egy napra sem, később érek haza melóból mint a vőlegényem és attól félek, hogy tuti megint találkoztak. A múltkor be is jött hozzánk, amíg nem voltam otthon és megjegyzéseket tett a házunkra, hogy ő ilyen putriban nem élne. Pedig aztán meg lehet nézni a mi házunkat, milyen tiszta és rendes. Meg küld vagy hoz át kaját, mondván hogy biztos éhesek vagyunk, mert biztos nem érünk rá főzni! Jóhogy, ő ráér mert nem kell dolgoznia, eltartják.
2011. ápr. 11. 15:01
 30/37 anonim ***** válasza:
87%

A probléma az, hogy nagyon sok ember a múltban él. S emiatt teszik tönkre a jövőjüket, mert azon sanyarognak és nosztalgiáznak, hogy milyen jó volt régen. Igazi magyar mentalitás. A múlttal már egyáltalán nem kellene foglalkozni.

Ennyi erővel a pasi az összes exével találkozhatna minden nap. És akkor minden nap 8 órás műszakban nyomathatná az exeket...:D

Nekem erről megvan a véleményem. A gyerek oké, mert mégis a pasié, de a nő ebbe ne férjen bele. Főleg -a leírtak alapján- egy kígyó nem.

2011. ápr. 11. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!