Hogy érti azt a vőlegényem hogy szereti az exfeleségét mert a gyereke anyja?
Ha téged ez "baromira idegesít", egy dolgot tehetsz: nem mész hozzá, hanem választasz egy olyat, aki még nem volt házas és nincs gyereke.
A párodhoz a múltja is hozzá tartozik, ezt el kell fogadnod. Ha nem tudod elfogadni (ha zavar, akkor nem tudod!), inkább most szállj ki, mert sosem leszel boldog.
Csak azt nem értem ebben, hogy őt szereti, beléd meg szerelmes? De mi lesz évek múlva, mikor már nem olyan nagy lánggal fog égni a szerelme irántad? Mindkettőtöket egyformán fog szeretni?
Az is, hogy úgy szereti, mint egy rokont. Ez mit jelent? -Elváltunk, de a húgommá fogadlak- ?
De könnyen lehet, hogy csak a megfogalmazás volt egy kicsit szerencsétlen, mert az érthető, hogy tiszteli a nőt és még kedveli is valamilyen szinten.
De ez a "szeretem az exemet" azért tényleg nem hangzik kellemesen. :D
Egyet nagyon nem értek: A szerelem ritkán ég akkora lánggal sok év után is, mint az elején. Ha egyébként szereti a volt feleségét, miért váltak el?
Na, mindegy, nem vagyunk egyformák.
14:31
A válaszolók nagy része jócskán félreérti a kérdésedet és a helyzetet is. Az normális, ha a férjed nincs rossz viszonyban a volt feleségével, hogy attól, hogy nem működött a kapcsolatuk, még nem utálták meg egymást, hiszen így jobb a gyereknek is.
De úgy gondolom, hogy ez a helyzet már egy kicsit túlzás. A vőlegényednek is és az exének is megvan a saját életük, a saját párjuk és akárhogy is, de nem normális dolog, ha az exfeleség a válás után átkerül a védelemre szoruló hugica kategóriájába.
Hidd el, ha így marad, lesz vele bajod elég.
Szerintem ez csak egy megint megjátszott hülye mártír kifogás.
A gyereket az szeretheti az oké, de az exfeleséget miért köteles szeretni? Szerintem nem kéne szeretnie és ez csak egy hülye duma.
Ha annyira szereti, akkor mennyen is vissza hozzá. Lehet lepontozni. Utálom az ilyeneket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!