Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érti azt a vőlegényem...

Hogy érti azt a vőlegényem hogy szereti az exfeleségét mert a gyereke anyja?

Figyelt kérdés
Jóban is vagyunk a nővel, és azt mondta a vőlegényem, hogy szereti (nem szerelemmel mint engem, mint rokont úgy mondta) és tiszteli a nőt, mivel hosszú ideig éltek együtt és van egy gyerekük. De engem b@romira idegesít. Nekem nincs gyerekem, bár nagyon szeretnék már édesanya lenni. De úgy érzem, mintha csak ezért, mert nincs közös, hosszútávú múltunk és gyerekünk, engem "hátrább sorol" mint az exét.
2011. ápr. 11. 14:06
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
100%
Ritka akik között nincs harc.Amúgy miért is kellen utálnia.Én se utálom a volt barátaimat, simán el tudunk dumálni,de járni egyikkel se járnék újból.Most neki ott az állandó kapocs a gyerek,persze h. tiszteli hisz ő hozta világra,de valszeg pont azért szerelmes beléd mert veled emberileg jobban kijön.Majd ha neked is lesz gyereked akkor téged mégjobban fog szeretni.
2011. ápr. 11. 14:16
 12/37 anonim ***** válasza:
100%
Ez kellene hogy normális legyen. Amikor gyereket vállaltak, szerelmesek voltak egymásba. Jó esetben az a szerelem szeretetté alakul és soha nem múlik el, hiszen a gyerekükben tovább él. Ha neked ez gondot okoz, keress valakit, aki egyedül áll a világban.
2011. ápr. 11. 14:16
 13/37 anonim ***** válasza:
86%

Ha téged ez "baromira idegesít", egy dolgot tehetsz: nem mész hozzá, hanem választasz egy olyat, aki még nem volt házas és nincs gyereke.

A párodhoz a múltja is hozzá tartozik, ezt el kell fogadnod. Ha nem tudod elfogadni (ha zavar, akkor nem tudod!), inkább most szállj ki, mert sosem leszel boldog.

2011. ápr. 11. 14:17
 14/37 anonim ***** válasza:
86%

Csak azt nem értem ebben, hogy őt szereti, beléd meg szerelmes? De mi lesz évek múlva, mikor már nem olyan nagy lánggal fog égni a szerelme irántad? Mindkettőtöket egyformán fog szeretni?

Az is, hogy úgy szereti, mint egy rokont. Ez mit jelent? -Elváltunk, de a húgommá fogadlak- ?

De könnyen lehet, hogy csak a megfogalmazás volt egy kicsit szerencsétlen, mert az érthető, hogy tiszteli a nőt és még kedveli is valamilyen szinten.

De ez a "szeretem az exemet" azért tényleg nem hangzik kellemesen. :D

2011. ápr. 11. 14:23
 15/37 A kérdező kommentje:
Tisztázom egy kicsit a helyzetet. Az anyja szarja le a gyerekét sajnos. A nőnek új férje van, aki nem szereti a kislányt. Sokszor rajtunk keresik este hétkor (pár utcával odébb lakunk, mint ők), pedig még csak nyolc éves. Én szeretem a gyereket, örülök neki, hogy az apja foglalkozik vele. A nő pasija szinte mindig éjszakás műszakban van. A nő meg egyfolytában a vőlegényemnek telefonálgat ilyen-olyan ürügyekkel, mindig összefutunk vele és egyfolytában rajta lóg. Ez nem tetszik.
2011. ápr. 11. 14:27
 16/37 A kérdező kommentje:
Meg mindig pénzt kér kölcsön erre-arra, és olyanokat mond, hogy foglalkozz már velünk többet! A gyerekkel így is foglalkozunk elég sokat, de a nővel miért kéne foglalkoznia? A másik meg, hogy azt is mondta a nő, hogy neki nem kellene soha többet ez az ember (párom), de azért megsimogatja, flörtölget vele ha összefutunk.
2011. ápr. 11. 14:31
 17/37 anonim ***** válasza:
100%

Egyet nagyon nem értek: A szerelem ritkán ég akkora lánggal sok év után is, mint az elején. Ha egyébként szereti a volt feleségét, miért váltak el?

Na, mindegy, nem vagyunk egyformák.

2011. ápr. 11. 14:32
 18/37 anonim ***** válasza:
100%

14:31

A válaszolók nagy része jócskán félreérti a kérdésedet és a helyzetet is. Az normális, ha a férjed nincs rossz viszonyban a volt feleségével, hogy attól, hogy nem működött a kapcsolatuk, még nem utálták meg egymást, hiszen így jobb a gyereknek is.

De úgy gondolom, hogy ez a helyzet már egy kicsit túlzás. A vőlegényednek is és az exének is megvan a saját életük, a saját párjuk és akárhogy is, de nem normális dolog, ha az exfeleség a válás után átkerül a védelemre szoruló hugica kategóriájába.

Hidd el, ha így marad, lesz vele bajod elég.

2011. ápr. 11. 14:36
 19/37 A kérdező kommentje:
Meg az is mondta, hogy nekik alig jut pénz (pedig gyerektartás rendben + ruhát, cipőt, stb. is vettünk a kislánynak), és meg ne tudja hogy terhes leszek egy "ilyen" embertől, mert viccesen mondta "ő maga pofoz meg". Tehát nekem mindig szidja, meg hagyjam ott szerinte, a páromnak meg nyalizik, meg vigyorog.
2011. ápr. 11. 14:41
 20/37 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ez csak egy megint megjátszott hülye mártír kifogás.

A gyereket az szeretheti az oké, de az exfeleséget miért köteles szeretni? Szerintem nem kéne szeretnie és ez csak egy hülye duma.

Ha annyira szereti, akkor mennyen is vissza hozzá. Lehet lepontozni. Utálom az ilyeneket...

2011. ápr. 11. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!