Azok akik külföldön éltek fél/1évig, hogy élték meg a hazaköltözést? Milyen volt otthagyni azt az életedet?
Gondolom, te még nem hallottál az unalmas órákról :)
Egyébként, ha ennyire érdekel, akkor elárulom, hogy a Gyerekvállalás-nevelés témakört szoktam olvasgatni, hogy tapasztaltaktól szerezzek információt :)
Elnézést az offért.
Ebben a cipőben járok bő 10hónap múlva kell végleg hazaköltöznöm, és nagyon félek, hogy fogok én ide visszaszokni. Borzasztó állapotok uralkodnak itt, és igazán csak az látja, aki külföldön van és hazajön látogatóba, mint "kívülálló". Aki, minden nap itt él, az nem érzi a különbséget.
:(
Gondolkozom, hogyan tudnék esetleg tovább is kint maradni, de még nem tudom mi lesz. :(
Én au-pairként vagyok idekint egy évre, még csak három hónapja vagyok itt, s szerintem ha nem lenne barátom odahaza, nem vágynék ennyire haza.
viszont mikor otthon voltam, olyan idegen volt már most minden, hogy iszonyat...
de haza szeretnék menni, mert Magyarország a hazám. Akkor is, ha nem tökéletes minden.
Lyonban voltam fél évet. Találkoztan kinn egy rég nem látott barátnőmmel, plusz megismerkedtem az ottani magyar és francia fiatalokkal, ami nagyon kellemes, és nagyon szívesen emlékszem rájuk. Nehéz volt őket otthagyni.
A dolog másik oldala, hogy sajna kb félidőben nagyon beteg lettem, és akkor hirtelen az ember baromi egyedül marad a családja nélkül. Olyan szinten, hogy arra nem tudsz senkit megkérni, hogy azt a poharat adja a kezedbe... Az ismerőseim dolgoztak, tanultak, így max este tudtak meglátogatni. A végére annyira megsínylettem az egyedüllétet, hogy pszichés alapon is megbetegedtem, és nyugtató hatású fájdalomcsillapítót szedtem (ennek igaz, más oka is volt, de most mind1). Mire oda jutottunk, hogy 6 hónap után végre indult haza a buszom, bár a szívem szakadt meg az ottani barátokért, életem egyik legboldogabb napjaként tartom számon. Én a családomat, állataimat, itteni barátaimat nem tudom itthagyni, nem tudok lemondani róluk. Amíg minden rózsás külföldön, addig még nem is annyira kemény a helyzet, de mikor beüt a baj, és nem áll melletted senki, akkor átgondolod, hol is jobb neked... Én így gondolom.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!