Tényleg nem lehet otthagyni a bölcsiben a babakocsit amivel viszed a gyereket reggel-délutánig?
Nálunk is ott lehet hagyni bármilyen járművet:D
Ahogy bemegyünk az ajtón rögtön van egy előtér,és ott kb 8-9 babakocsi elfér,meg kismotortól kezdve kisbicikli...meg amivel épp jönni akarnak az apróságok.
Az előtér után van egy ajtó amin ha továbbmegyünk már ott van a gyerekek öltözője,ha ezen is továbbmegyünk ott van a wc pelenkázó mosdó stb...és és innen nyílik a két csoportszoba.
A két cosportba összesen 24 gyerek van és ebből kb maximum 6 gyereket hordanak babakocsival.A többi gyerek kismotorral,vagy gyalog jön a bölcsibe.Két anyuka még a hátsó biciklisülést is ott szokta hagyni reggel ők bicajjal hordják a gyereket.
Nálunk is mindenki otthagyta. Mi nagyon ritkán vittük, mert gyalog kb. 10 méterre laktunk a bölcsitől, de biztos, hogy üresen nem tologattam volna :) Csak akkor vittem, ha tudtam reggel előre, hogy bölcsi után még megyünk valahová, de pl. reggel kizárt, hogy arra külön időt szakítottam volna, hogy hazavigyem a babakocsit, illetve hogy délután hazamenjek érte, aztán el a gyerekért, aztán vissza haza.
De mondom, mindenki ott is hagyta a babakocsit, illetve motort, rollert, télen a szánkók sorakoztak a bejáratnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!