2 évesetekre, Ti hány foktól adtok overált? Ma rá adtam reggel a bundás csizmáját, és vastag kabátot, és úgy néztek rá a játszón, mint egy ufóra. Minden gyereken vékony talpú cipő és vékony kabát volt, vagy kis mellény. Reggel 9kor volt.9 fok.
Még jó, nem is értem miért adtál rá??
9 fok az nem hideg.
mit adsz rá télen??
az én lányoma (2,5) melegító (alatta harisnya és dzseki volt, sportcipő, sapka sem, mert leveszi
(ha nem fázik, nem erőltetem rá, ah fázik, úgyis szól
ez kb olyan, mint 20 fokban sapka)
szerintem nem hideg, 0 alatt már inkább mondanám annak
ráadsául reggel, ami azt jelenti, hogy nappal több
a csizma is túlzás
A legtöben agyonöltöztetik a gyerekeiket, aztán csodálkozank, ha 1-2 havonta taknyos
Én minig arra hagytakozom, amit ők mondanak, gyerek el tuda döntei, hogy fázik-e vagy sem
A nagygyfiam simán hu felsőben és pulcsiban jár suliban, nem fázik, nyilván nem aggatok rá kabátot
Overált majd mínusz 5-től adok rá. Plusz 9 fokban azért túlzás, akkor télen mit adsz rá?
Ma a fiamon /2 éves/ melegítőnaci, harisnya, hosszúujjú body, melegítőfelső, mellény, sapka, cipő volt. A lényeg a réteges öltözködés, nem pedig hogy ráadjunk egy vastag overált, amibe úgy beleizzad, hogy tüdőgyulladást is kaphat.
ja ,a múgy melegfront jö, most is 13 fok van
És azt vedd hozzá, hogy a gyerekek sokkal többet mozognak, főleg a játzsótéren mint mi, tehát ahogy mi fel vagyunk öltözva, abban nekik melegük is lehet
Overált olyan 0C-tól vagy ha már esik a hó.
Csizmája nincs a fiamnak.
Ma délelőtt így volt: vastag zokni, farmer, póló, vékony h.ujjú pulcsi, polár kapucnis pulcsi és toll mellény, sapka. Még így is melege volt, folyamatosan mondta. 2,5 éves.
Kislányomon is hasonló volt, csak vastag harisnyával és bélelt nadrággal, de rá sem adtam még kabátot sem. 7,5 hónapos.
Szerencsére egyik sem beteges fajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!