Szerintetek jó lehet ez a cipő őszre?
Figyelt kérdés
Kicsi befelé dől a bokája, ezért Salus-ban gondolkozunk, meg ezt egészségpénztárra is el lehet számolni.
Szerintetek ez praktikus lenne őszre a kislányomnak? (7700 Ft) Első komoly cipője lenne, 15 hónapos.
köszi!
2011. szept. 29. 09:05
1/5 anonim válasza:
hát az biztos, hogy ez jól fogná a lábacskáját, nekem tetszik, kicsit mondjuk merevnek néz ki így a kép alapján.
3/5 anonim válasza:
Jónak néz ki, de meg kell nézned , hogy a talpa mennyire hajlik, mert elég merevnek tűnik!
4/5 anonim válasza:
A Salusnak elég kemény a talpa, én emiatt választottam inkább a Szamost, az sokkal puhább, és ugyanúgy szupinálós, tehát kifejezetten bedőlő bokára ajánlott.
5/5 anonim válasza:
ha szamost választasz, akkor ne harántemelőset!
nekünk tavaly télen volt ennek a cipőnek a bélelt verziója (februárban volt 2 a kislány), nagyon jól bevált, imádtuk. sima vizes körömkefével nagyon ól tisztítható, aranyos és legfőképp egészséges. mindig salust veszünk, télre is azt fogunk. őszre méretben jó még a tavasszal vett supy, de a salus sokkal jobb (supynak seperc alatt lekopik a felsőrésze), többet nem veszünk mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!