Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mikor elköltöztetek nektek is...

Mikor elköltöztetek nektek is annyira nagyon nehéz volt otthagyni az anyukátokat?

Figyelt kérdés
Bár annyi jó van benne, hogy a nevelőapám nem fog belémkötni, de az anyukámat sajnálom otthon hagyni, igaz nem olyan messzire költözöm el, de mégis nehéz!
2009. márc. 29. 20:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Egy-két kérdéssel lejjebb már felmerült ez és azon gondolkodom, hogy ki hogyan indul? Mi a jellemző? A szülők segítenek vagy csak saját erő? Suli vagy munka mellett? ennyi pénzből éltetek meg? Van egy barátnőm, ő kapott egy lakást berendezve és egy kocsit + 1 évig fizetik a rezsijét amíg a fősuli után munkába nem áll. Milyen más van? :)
2009. márc. 29. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te még nagyon fiatal vagy. Én 18 éves korban költöztem el. Nagyon szertem a szüleimet, de már a magam életét akartam élni. Telefon van, internet van. A barátok, tanulás úgyis elviszik az idő nagy részét.
2009. márc. 29. 20:06
 3/18 A kérdező kommentje:

22 vagyok, igazából azért ragaszkodom ennyire, mert olyan mint a barátnőm, és az apukám 6 éves koromban meghalt, így csak ő volt nekem. Igaz van nevelőapám, de nem igazán jövünk ki...

De lehet, hogy nagyon bestresszelem és nem is lesz gáz...

2009. márc. 29. 20:09
 4/18 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak...Irigylem a barátnőd...:-)
2009. márc. 29. 20:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
fu nekem nagyon nem lesz nehéz, legfeljebb annyiban, hogy nehezítí :D
2009. márc. 29. 20:11
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem segítenek, anyut kicsit sajnálni fogom majd, de ha tudok, segítek majd, de csak neki, apámnak és öcsémnek nem, öcsémben nagyot csalódtam az utóbbi pár évben, apám meg rengeteget ártott, nem lesz nehéz itthagyni ezt a lakást, ami sose volt igazi otthon. Anyu számíthat rám, de ide vissza nem fogok jönni. Nem kapok segítséget, mert apám öcsémet támogatja maximálisan, anyukám meg pedagógus, nem tud segíteni. Saját erőmből kell lakást is vennem és mindent.
2009. márc. 29. 20:22
 7/18 anonim ***** válasza:
51%
Igen,nehéz volt.Fokozatosan szoktattam hozzá magam,s őt is.Néhány hétig minden nap hazamentem fél-1 órára a szüleimhez.Aztán már csak kétnaponta,mostanában változó 1-2 hetente,de telefonon szinte minden nap beszélünk.
2009. márc. 29. 20:29
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Jó neked,hogy ennyire nehéz elszakadnod az anyukádtól,ez igazából irigylésre méltó.Ez azt jelenti,hogy nagyon szeretitek egymást,szoros a kötelék köztetek.Igazából mindenkinél így kellene lennie.Legyen a költözésed után is szeretetteljes a kapcsolatotok,de arra vigyázz,hogy most már valaki mással kötöd össze az életedet,most már a párod a társad lesz a főszereplő az életedben,legyen Ő ezután az első helyen mindig.Nagyon jó a jó szülői viszony,de vannak akik nem tudják jól kezelni,nem tudnak rangsorolni,és ez sok kapcsolatot tesz tönkre.Persze nem mindig tudatosan.Az minden esetre nagyon jó érzés lesz,hogy ott van neked az anyukád,akire mindig bármilyen helyzetben számíthatsz majd.A szeretet a törődés maradjon meg köztetek anyukáddal,de legyen a pároddal magán életetek arra vigyázz.Nehogy elkövesd azt a hibát,ha összezörrentek rögtön futsz haza anyucihoz,mert ez nem felnőtt emberhez méltó viselkedés,és a párkapcsolatot mérgezi.Most már kicsit távolabbról szeressétek egymást.

Sok boldogságot nektek.

2009. márc. 29. 20:32
 9/18 A kérdező kommentje:

a negyedik válaszolónak: neked sem lehet valami könnyű, sok szerencsét, és sok-sok kitartást kívánok!

az ötödik válaszolónak: én is így szeretném, bár már egy hónapja csak arra tudok gondolni hogy költözöm, nehéz lesz de kibírom telefonnal és hazajárással...

2009. márc. 29. 20:33
 10/18 A kérdező kommentje:

Folyamatosan próbálom távolabbról szeretni az anyukám illetve ragaszkodni hozzá!

Természetesen mostmár a párom lesz a legfontosabb és vele kell megbeszélnem mindent!

Nagyon köszönöm a válaszokat!!!

2009. márc. 29. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!