Mikor elköltöztetek nektek is annyira nagyon nehéz volt otthagyni az anyukátokat?
22 vagyok, igazából azért ragaszkodom ennyire, mert olyan mint a barátnőm, és az apukám 6 éves koromban meghalt, így csak ő volt nekem. Igaz van nevelőapám, de nem igazán jövünk ki...
De lehet, hogy nagyon bestresszelem és nem is lesz gáz...
Jó neked,hogy ennyire nehéz elszakadnod az anyukádtól,ez igazából irigylésre méltó.Ez azt jelenti,hogy nagyon szeretitek egymást,szoros a kötelék köztetek.Igazából mindenkinél így kellene lennie.Legyen a költözésed után is szeretetteljes a kapcsolatotok,de arra vigyázz,hogy most már valaki mással kötöd össze az életedet,most már a párod a társad lesz a főszereplő az életedben,legyen Ő ezután az első helyen mindig.Nagyon jó a jó szülői viszony,de vannak akik nem tudják jól kezelni,nem tudnak rangsorolni,és ez sok kapcsolatot tesz tönkre.Persze nem mindig tudatosan.Az minden esetre nagyon jó érzés lesz,hogy ott van neked az anyukád,akire mindig bármilyen helyzetben számíthatsz majd.A szeretet a törődés maradjon meg köztetek anyukáddal,de legyen a pároddal magán életetek arra vigyázz.Nehogy elkövesd azt a hibát,ha összezörrentek rögtön futsz haza anyucihoz,mert ez nem felnőtt emberhez méltó viselkedés,és a párkapcsolatot mérgezi.Most már kicsit távolabbról szeressétek egymást.
Sok boldogságot nektek.
a negyedik válaszolónak: neked sem lehet valami könnyű, sok szerencsét, és sok-sok kitartást kívánok!
az ötödik válaszolónak: én is így szeretném, bár már egy hónapja csak arra tudok gondolni hogy költözöm, nehéz lesz de kibírom telefonnal és hazajárással...
Folyamatosan próbálom távolabbról szeretni az anyukám illetve ragaszkodni hozzá!
Természetesen mostmár a párom lesz a legfontosabb és vele kell megbeszélnem mindent!
Nagyon köszönöm a válaszokat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!